Tu llegeixes? Digues la teva a Nosaltresllegim.cat

Col·labora a Nosaltresllegim.cat

Nosaltresllegim.cat és una iniciativa de Grup 62 i la duem a terme un col·lectiu de lectors i lectores apassionats pels llibres!

Ens agradarà molt que ens envieu les vostres opinions a www@takeabou.com sobre els llibres que llegiu i les puguem compartir, tot i que ens reservem el dret a publicar o no el text que ens feu arribar, així com a fer-hi les esmenes que considerem necessàries.

Ens agradaria que qualsevol ressenya que ens envieu per ser publicada contingués els següents camps:

 • Nom i cognom de l’autor –indicar si voleu o no que aparegui publicat
 • Pseudònim –es publicarà en cas que n’hi hagi
 • Correu electrònic de contacte –no apareixerà publicat
 • URL de l’autor de la ressenya (blog, web, Facebook, etc.) –es publicarà en cas que n’hi hagi i el considerem adequat
 • Comentari del llibre
 • Títol del llibre
 • Autor/-s
 • Editorial
 • Col·lecció
 • ISBN
 • Import -si el recordeu

Gràcies per deixar-nos saber què heu llegit i, sobretot, com us ho heu passat mentre ho feieu!!

Autor: Nosaltresllegim.cat

Sóc en Martí Bou, l'administrador i editor del Nosaltresllegim.cat - Sóc periodista de formació i vaig estudiar a l'escola Nausica, a l'institut Montserrat i a Blanquerna. Com us heu quedat? Doncs jo m'he quedat amb una feina fantàstica, que és la de portar el Nosaltres! I vosaltres, llegiu? Sigueu part del Nosaltres!

7 respostes a «Tu llegeixes? Digues la teva a Nosaltresllegim.cat»

 1. Aquest estiu va caure a les meves mans el llibre d’ una escriptora recent, Marta Rojals. El títol del llibre “Primavera, estiu, etc.”
  És un llibre d’aquell que no hi passa res, i alhora hi passa de tot. Tendre, ple d’ emocions, sa, planer i de bon llegir.
  Molt recomenable.
  La història, senzilla però amb fons. I els seus protagonistes, com si fóssim nosaltres mateixos.
  El preu, al voltant dels 20 euros.

 2. Sara, Josep, serà un plaer rebre els vostres comentaris per penjar-los al blog, com a entrades pròpies. Ara que vindrà Sant Jordi segur que trobareu alguna lectura per compartir aquí a nosaltresllegim!

 3. Volia comentar la primera novel·la del premi Nobel japonés Kenzaburo Oé.
  Amb un títol així no el volia ni començar, però ha estat una lectura preciosa: es tracta d’un grup d’adolescents que en temps de guerra s’instal·len en un poble perquè el seu reformatori ha estat bombardejat. Han d’aprendre de cop a defensar-se del món real com si ja fossin adults.
  Partint d’una situació molt dura, l’autor des d’una perspectiva aparentment objectiva va describint cada personatge (i l’entorn natural) amb un respecte i una tendresa extraordinàries.
  No evita mostrar el millor i el pitjor d’aquests joves, però permet al lector que jutgi entre els nois i els respectables adults de l’entorn.
  Títol: Arrancad las semillas, fusilad a los niños
  Autor: Kenzaburo Oé
  Anagrama /Panorama de narrativas /ISBN 84 339 0892 8

 4. Nou (i vell) lector, fins ara autodictata. Molt bons comentaris a la vostra pàgina. M’he omplert l’esperit amb “Una historia de la lectura” (Alberto Manguel, en castellà), de veritat es pot dir tant sobre la delícia de llegir un llibre? Impressionant.
  Ara, atacant “August” de John Williams, i amb “Sol a Berlin” de Hans Fallada, just el primer de la cua.
  Felicitats per la iniciativa
  Lluis

 5. Hola a tots I totes!Ara mateix gracies a la biblioteca estic llegint els jugadors de whist I molt be!del mateix autor tambe de dies de frontera.fantastic
  Salutacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *