Jaume Cabré, 42è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2010

És una gran notícia que en Jaume Cabré hagi estat guardonat amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes… i “nosaltres” sense haver-lo comentat encara!

Heu llegit Les veus del Pamano? L’ombra de l’eunuc? Viatge d’hivern? Quin és el vostre llibre preferit? Si ens en voleu fer arribar els vostres comentaris ens agradarà molt publicar-los!

Autor: Montserrat Brau

Em dic Montserrat, sóc lingüista de formació (o deformació linguística, no ho sé) i vaig néixer el dia de Sant Isidor de Sevilla, o sigui que durant els anys de carrera vaig fer vacances sempre el dia del meu aniversari. Eps, quin luxe, eh? Si teniu interès a saber-ne més, aneu entrant per aquí i ens anirem coneixent tots plegats!! Us hi espero!

2 respostes a «Jaume Cabré, 42è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes 2010»

  1. Hola. Jo em quedo amb “Les veus del Pamano”, una novel·la que, tot i ser ficció, té un caire realista a l’hora de descriure la vida entre veïns després de la Guerra Civil. Trobo que és una lectura dura, per moments trista, però alhora emotiva i que et dóna arguments per a la reflexió. Sens dubte una gran novel·la, no la descubriré ara.

  2. A mi em va agradar molt el llibre “Senyoria” quan me’l vaig llegir a l’Institut. És un llibre que recomano perquè explica molt bé la relació entre home i poder.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *