El meu primer Ferran Torrent preferit

Ferran TorrentQuan tenia 14 anys vaig deixar les monges per començar l’institut. Recordo el canvi amb molta alegria, perquè es notava que els profes eren “més progres” i això es va traduir en una millora notable en les lectures de recomanació escolar: quedaven enrere les carrinclonades i s’obrien pas les novel·les contemporànies. Eureka! Benvinguts Mendoza, Montalbán, Monzó i Torrent!

Així doncs, quan he estat revisant la llibreria he decidit votar per Penja els guants, Butxana. No sé si és el preferit-preferit, però sí que és el primer dels preferits, i això, com el primer dia d’institut, no s’oblida!

Crec que llegir en Ferran Torrent és addictiu, perquè sigui quin sigui el caire de la narració et quedes amb ganes de tornar-hi! Així que, si ell arriba a passar per Nosaltresllegim, val la pena que sàpiga que nosaltreslesperem!

Autor: Montserrat Brau

Em dic Montserrat, sóc lingüista de formació (o deformació linguística, no ho sé) i vaig néixer el dia de Sant Isidor de Sevilla, o sigui que durant els anys de carrera vaig fer vacances sempre el dia del meu aniversari. Eps, quin luxe, eh? Si teniu interès a saber-ne més, aneu entrant per aquí i ens anirem coneixent tots plegats!! Us hi espero!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *