Habitacions tancades, una gran novel·la

Habitacions tancadesTítol: Habitacions tancades
Autor: Care Santos
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ramon Llull
Pàgines: 544
ISBN: 978-84-9708-225-9
Preu: 20,90 €

Nosaltres, avui tinc l’honor i el plaer de parlar-vos d’un llibre que m’ha entusiasmat, Habitacions tancades de Care Santos. Personalment, els llibres que tenen com a rerefons Barcelona m’encanten i si, a sobre, parlen de diferents èpoques de la ciutat, tenen molts punts per convertir-se en un dels meus llibres favorits. És per això que tenia la intuïció que Habitacions tancades passaria a tenir un lloc privilegiat a la meva llibreria.

A banda d’això, Habitacions tancades té un argument perfectament elaborat amb un món propi magnífic. La història ens ve presentada per la Violeta, de com torna a la casa familiar dels Lax i com, a poc a poc, va descobrint els misteris de la seva família per adonar-se que no la coneix tan bé com ella es pensava. Però no seré dolenta i no us explicaré els descobriments de la Violeta; des del meu punt de vista, això és la meravella d’Habitacions tancades: ajudar-la a recórrer per diferents èpoques tot el que desconeixia.

L’argument del llibre us captivarà d’una forma molt especial. I és que Habitacions tancades pot semblar que té un argument típic, la història d’una família a Barcelona, però és molt més que això. És intriga, és passió, és misteri, és descobrir una trama que es va complicant conforme vas passant les pàgines, és amor i odi als personatges, és conèixer l’art de mà de l’Amadeu Lax, és riure, plorar… tot un seguit de sensacions que crec que no poden deixar indiferent ningú. Per això, us animo a ajudar a la Violeta a obrir les habitacions tancades i poder descobrir què s’amaga darrere d’elles.

Share

6 pensaments a “Habitacions tancades, una gran novel·la

  1. Elisabeth

    Rocío, quina aportació! Aquesta l’anotaré per aquest Sant Jordi… no hi ha res que m’agradi més que el misteri i l’oportunitat d’esbrinar quelcom junt amb la protagonista de la novel·la!

  2. Jordi

    Que be!. A mi també m’entusiasmen els llibres que podríem anomenar de “Narrativa històrica sobre la ciutat de Barcelona”.
    Ara mateix estic llegint “Promet-me que seràs lliure” de Jordi Molist que també té una part de la novel·la basada en la Barcelona de finals del segle XV i m’està agradant molt.
    Per cert, haviat tindré enllestit un nou Post sobre aquesta obra mestra en el meu blog.
    Fins aviat,
    Jordi

  3. Montserrat Brau

    Rocío, coincideixo amb el Jordi i l’Elisabeth: aquesta promet per Sant Jordi!!! Moltes gràcies per la recomanació. Per cert, Jordi, ens avisaràs quan tinguis el post? Gràcies a tots!!

  4. Rocío

    Eli, tinc la seguretat de que t’agradarà i molt! 🙂

    Jordi, encara no he pogut llegir Promet-me que seràs lliure, ho tinc pendent, espero un post al teu blog i no dubtis de llegir Habitacions tancades.

    Montse, serà un èxit per Sant Jordi, ho veig!! 🙂 a més que no paro de recomanar-ho a tothom!

  5. Retroenllaç: Habitacions tancades | Un racó per llegir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.