Per Sant Jordi, Gerard Piqué i el seu Viatge d’anada i tornada: tenen premi!!

Títol: Viatge d’anada i tornada
Autor: Gerard Piqué
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 144
ISBN: 978-84-2976-632-5
PVP: 13,49€

Gerard Piqué sortejarà 3 samarretes oficials del Barça, que signarà i entregarà ell mateix, entre tots els que comprin entre el 15 i el 30 d’aquest mes d’abril el seu llibre, Viatge d’anada i tornada. El 3 del Barça les entregarà a la Ciutat esportiva Joan Gamper. Per aconseguir una de les samarretes caldrà comprar el llibre Viatge d’anada i tornada entre el 15 i el 30 d’abril i enviar el tiquet de compra amb totes les dades personals a Edicions 62:

Edicions 62
Departament de màrqueting
c/ Peu de la Creu, 4
08001 Barcelona

El llibre, amb un to personal, proper, senzill i molt emotiu mostra l’evolució de Gerard Piqué com a futbolista i com a persona.

A Viatge d’anada i tornada (aquí teniu un dels posts que vam fer al Nosaltres) Gerard Piqué ens explica amb sinceritat els anys al Barça: els inicis en les categories infantils i juvenils del planter, el seu pas pel Manchester United de Ferguson, lluny de la família i els amics, l’any al Saragossa, i, finalment, el somniat reton al Barça. Un viatge absolutament excepcional, que l’ha portat a formar part del millor equip de futbol de la història, on ha viscut episodis tan emocionants com el 2-6 al Bernabéu, la final de Champions a Roma o la històrica Copa de Mundials a Abu-Dhabi, el 2009, l’any de les sis copes!

Viatge d’anada i tornada, publicat l’abril de 2010, va ser un dels llibres més venuts del Sant Jordi passat i ja se n’han venut 30 mil exemplars.

Aquí hi podreu trobar les bases del sorteig en pdf.

Sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *