La Llança de Sant Jordi 2012. L’Òmnium ens demana parer…

La Llança

Nosaltres, només cal passar per les llibreries de casa nostra per adonar-nos que Sant Jordi és a tocar! Per celebrar-ho i començar a escalfar motors (qui diu motors, diu ebooks o pàgines!), l’Òmnium ens proposa que triem quin és el llibre que regalarem per Sant Jordi i quina és la millor coberta d’aquest 23 d’abril.

Mentre escric això veig que hem contestat ja 1249 lectors… quants som nosaltres, no ho sé, però segur que un bon grapat! Per cert, participar-hi té premi!

Autor: Montserrat Brau

Em dic Montserrat, sóc lingüista de formació (o deformació linguística, no ho sé) i vaig néixer el dia de Sant Isidor de Sevilla, o sigui que durant els anys de carrera vaig fer vacances sempre el dia del meu aniversari. Eps, quin luxe, eh? Si teniu interès a saber-ne més, aneu entrant per aquí i ens anirem coneixent tots plegats!! Us hi espero!

3 respostes a «La Llança de Sant Jordi 2012. L’Òmnium ens demana parer…»

  1. montse, la portada de l´ultim de l´Ampar Moliner es tan minimalista, tan anti-crisi, tan adequada…., l´has vist???

  2. Sí que l’he vista, sí! Em va agradar el subtítol “una novel·la”, perquè el text de la contra pot portar a pensar que són articles, em sembla. En tot cas, si hi sucumbeixes, ja ens diràs què tal, eh?

  3. A mi particularment m’agradat molt la segona novela de Rosa Nebot, “DESPRÉS DE L’HIVERN”. Explica una trama de la vida sobreviscuda per les valls i muntanyes pirinenques de medi rural. Amb detalls de com podien resoldra les trifulques de l’època amb les baixes temperatures i les gèlides nits, amb pocs recursos per sortir de l’entorn a peu o a cavall. Penso que per aquest Sant Jordi podría ser una molt bonna troballa per regalar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *