6 pensaments a “La pell de l’aigua, d’Isabel Olesti

 1. Montserrat Brau

  Cèsar, ja has vist que amb La pell d’aigua inaugurem un nou format de fitxa al nosaltresllegim. Espero que us agradi i, sobretot, que via Twitter trobem encara més nosaltres amb ganes de llegir comentaris tan interessants com aquest, perquè, ben mirat, de què devem ser capços, si perdem el nord?

 2. isabel olesti

  Hola a tots-es
  Sóc l’autora de La pell de l’aigua i agraeixo el comentari. Certament has captat la idea del llibre, aquesta “nena de poble” amb un traume sexual al darrere, amb un ambient claustrofòbic que viu de petita, amb el pare massa religiós i absent i una mare intocable. I com aquesta dona es casa i el seuhhome repeteix l’esquema del pare. I com ella repeteix el de la mare. Fins que un dia… baixa als inferns per fer una catarsi i… Crec que és un llibre on s’ha d’estar atent a tots els detalls i que, si més no, la història no deixa indiferent. Jo hi he deixat la pell, escrivint…

 3. Montserrat Brau

  Isabel, moltes gràcies per venir a nosaltresllegim! Tenir l’autora aquí sempre ens fa molta il·lusió. Vaig tenir ocasió de parlar amb el Cèsar personalment d’aquest llibre i em va deixar amb ganes d’agafar-lo, precisament perquè ell també em va dir el mateix que tu dius ara: “no deixa indiferent”. De nou, gràcies per venir i fins ben aviat!

 4. Cèsar

  Hola Isabel. Moltes gràcies pel teu comentari, sempre és d’agraïr l’opinió d’una autora. Realment has aconseguit un personatge protagonista molt potent, al voltant del qual esdevé tota la història. També m’ha agradat força la barreja de realitat i irracionalitat en la que es troba immersa la protagonista, i que explica la seva conducta al llarg de la novel·la, tot i que trobo que no sempre la justifica. Un interrogant que em va deixar obert la lectura de ‘La pell de l’aigua’ és saber i alhora intentar entendre per què la protagonista no fa cap referència a les seves filles durant la segona meitat de la novel·la. Pot ser fruit d’aquesta catarsi que esmentes al teu comentari anterior?
  Moltes gràcies, Isabel, per la bona estona de lectura que m’has donat i que segurament donaràs a la resta dels Nosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *