Pop Cakes, de Marcela Capó

@Grup62

En un moment en el qual plantar-se les verdures a casa o crear la teva roba o complements és l’última tendència, ara ens arriben els Pop Cakes, de la mà de Marcela Capó, decoradora de pastissos i l’autora de Cupcakes.

Des de ja fa un temps que s’ha recuperat i s’està estenent vertiginosament la imatge aquella que tenim a la ment de la mare americana que vèiem a les pel·lícules, fent pastissos i deixant-los refredar a la finestra… Quantes vegades no ens hagués agradat endinsar-nos en aquella escena i allargar el dit per tastar aquells pastissos compactes i misteriosos?

A vegades podíem veure decoracions impossibles de mil colors i formes, tant en pastissos de 3 pisos com en petites magdalenes que imitaven granotes, flors, petites abelles,… i d’una textura que recordava la plastilina de sempre, però comestible.

I si anéssim més enllà? No quedar-nos només en les magdalenes, sinó experimentar amb altres materials o altres formes, fent boletes de pa de pessic clavats en una canyeta com un Chupa-chups…? És una forma més divertida de regalar un detall a algú estimat o servir els postres en un sopar!

A més, Marcela Capó ens ensenya quins són els estris que hem de fer servir, bases diverses com el pa de pessic de vainilla, de llimona, de canyella, “brownies”, de galeta, d’avena i cereals, de taronja… i moltes decoracions com ara la d’una granota, una abella, una papallona, una tortuga, un cargol i una vintena d’opcions més.

Un llibre molt original per passar-s’ho bé a la cuina amb tota la família aprofitant el temps lliure dels últims dies de vacances amb els nens o per fer un regal original amb un dels seus Pop Cakes.

Títol: Pop Cakes
Autor: Marcela Capó
Editorial: Salsa Books
Col·lecció: Salsa
Pàgines: 128
ISBN: 978-84-1519-309-8
Preu: 16,95€

2 respostes a «Pop Cakes, de Marcela Capó»

  1. Aquests pastissets tenen una pinta fabulosa, Anna!
    Moltes gràcies pel teu comentari.

    I ja ho saps… si fas una remesa de Pop Cakes i te’n sobren, fem un Nosaltresendrapem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *