5 respostes a «Un escándalo sin importancia»

  1. Millet, Urdangarin, Torres, Rato… quina gran frase aquesta Cèsar “és possible assolir l’èxit social i econòmic sense cap mena d’il·legalitat prèvia?”. Avui, no sé si donar-te les gràcies o odiar-te per no portar-nos una cosa menys acord als temps que corren!!

  2. Montse, no sé si hauriem d’haver afegit el “presumptament”… Encara acabarem abans a la garjola que tot aquest reguitzell de prohoms!

  3. Eps, que jo no volia dir que cap d’aquests no hagi assolit fer-se famós i sortir als diaris per mèrits propis, eh? N’afegirem un de nou, avui: MAFO! Un altre crack! Per cert, la presó de Wad-Ras és a prop de la biblioteca, oi?

  4. A prop, dius? Just davant! I al costat hi ha vàries pistes de pàdel i un mini golf!!! Tot molt atractiu, no ho trobes? A veure si ho faran expressament…

  5. Bé, això del paddle i el golf (no sé si el “mini” també) fa més per aquests de “l’èxit social i econòmic” que no pas les biblioteques, em temo… Tret que no tingueu una bona secció de “paradisos fiscals i altres espais d’interès”!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *