Joc de trons 1, de George R. R. Martin

@Fanbooks_ @llibresjoves @Grup62

Set antics regnes governats pel rei Robert Baratheon en un delicat joc de poders on tot s’hi val: assassinats, casaments concertats, sexe, suborns i un llarg etcètera que faria les delícies de Maquiavel.

Mentrestant, al nord llunyà, un mur i la guàrdia de la nit protegeixen el regne dels salvatges i de coses encara pitjors. Es tracta d’una història coral plena de personatges inoblidables com el nan Tyrion (que molts asseguren que és el preferit de George R.R. Martin), la seva germana, la reina Cersei, o el senyor del nord Ed Stark.

La principal virtut d’aquest còmic de Joc de trons és alhora el seu principal defecte: la fidelitat a l’obra original. És a dir, si us va agradar el llibre o la sèrie, el còmic també us agradarà, i si no us van fer el pes aleshores no cal que hi feu esment. Com que és més que probable que hàgiu caigut en l’encant d’aquest modern, polític i picant Senyor dels Anells… ja ho sabeu!

Les situacions, els personatges i les històries us enganxaran si no ho han fet ja el llibre o la sèrie de televisió. El relat és una història fantàstico-medieval on, a diferència de moltes altres històries fantàstiques on els bàndols del bé i el mal estan clarament delimitats, aquí tothom o gairebé tothom es mou en diferents games del gris.

És aquest gris el que no us permetrà abandonar el còmic. Però no patiu: la segona part arriba aviat. Com l’hivern, que s’acosta…

Títol: Joc de trons (1)
Autor: George R.R. Martin
Adaptació: Daniel Abraham
Il·lustracions: Tommy Patterson
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Comic Books
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-9932-804-1
Preu: 14’96€

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.