After. Ànimes perdudes (Sèrie After 3), d’Anna Todd

after3L’Anna Todd torna al Nosaltresllegim amb la tercera part de la sèrie After amb una Tessa i un Hardin lluitant pel seu amor contra totes les circumstàncies. Ens ho explica la Gisela!

Després d’After i After, en mil bocins, en aquesta nova entrega de la sèrie que ha escrit l’Anna Todd hi anirem descobrint com la Tessa y en Hardin, la parella protagonista, vol demostrar a tots els que els envolten, i també demostrar-se a sí mateixos, que són capaços de canviar… encara que cadascú té el seu ritme i això no sempre ajuda!

En aquesta tercera entrega hi trobareu nous personatges i escenaris, però sobretot descobrireu alguns personatges secundaris que us sorprendran -traïcions, màscares que amaguen persones terribles,… I és que en Hardin i la Tessa viuran una separació geogràfica entre ells d’una manera molt profunda: ella decideix marxar a una altra ciutat sense en Hardin cap a la recerca d’un futur millor encara que el seu cor està trencat en mil bocins, i ell no baixa del burro: tots aquells que el coneixeu -i que heu llegit els llibres anteriors- sabeu que és molt tossut… encara que si hi ha algú que li pot fer canviar de parer és la Tessa.

No és novetat que Anna Todd hagi aconseguit fer un llibre de més de 900 pàgines que es llegeix en un moment: ja ho havia aconseguit abans i ho ha tornat a fer. Així doncs, benvinguts a la tercera entrega d’un llibre 360º i que, afortunadament pels fans de la sèrie, té una quarta part. I arriba d’aquí molt poc!

No us el perdeu!

Gràcies pel teu escrit, Gisela! T’esperem aviat! Potser amb la quarta part de la Sèrie After?

Aquí teniu els primers capítols en pdf d’aquesta tercera part.

Títol: After. Ànimes perdudes (Sèrie After 3)
Autor: Anna Todd
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Traductor: Esther Roig Giménez
Pàgines: 806
ISBN: 978-84-664-1936-9
Preu: 17,90€

 

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.