La metamorfosi

Títol: La metamorfosi
Autor: Franz Kafka
Editorial: labutxaca
Col·lecció: labutxaca
Pàgines: 96
ISBN: 978-84-9930-066-5
PVP: 8,95€

Avui tenim un comentari de l’Edu, La metamorfosi, de Franz Kafka, que casualment jo també el tenia pendent de comentar!

Al meu parer, he de reconèixer que em va sorprendre la lectura de La metamorfosi. La gent m’havia parlat molt bé d’aquesta novel·la i jo la vaig agafar amb il·lusió. El principi impacta i atrau el lector. Samsa es converteix en escòria, un marginat de la societat, sense més ni menys.

Crec que La metamorfosi és un llibre que, a pesar de la seva brevetat, s’ha de llegir amb calma, observar entre línies, més enllà del que és purament anecdòtic; la transformació del protagonista. L’Edu ens diu:

Feia temps que tenia aquest llibre a la llista dels pendents de llegir i finalment el puc treure’n.
La metamorfosi que pateix el pobre Gregor no et deixa indiferent, és un llibre carregat de sentiments i reflexions sobre la soledat i les relacions, que se’t plantegen gairebé sense adonar-te’n.
És molt fàcil de llegir, en dos dies me l’he llegit dos cops i no perquè no l’hagi entès sinó per intentar veure més bé el què empeny els personatges a actuar tal com ho fan.
El recomano de tot cor, no espereu una història divertida, ni amb moltes trames i personatges, és un conte senzill però carregat d’emocions!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.