Què preferiu: un Iphone o un diari?

Títol: Diari d’una penjada. Manual
Autor: Rachel Renée Russell
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Diari d’una penjada [Núm. 1]
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-9932-255-1
PVP: 15 €

Què tenen en comú els llibres de les 3 bessones i Diari d’una penjada?

Doncs que, a banda de ser històries per a nens i nenes, nois i noies, les seves autores, s’han inspirat en les seves filles!! Sí, la Roser Capdevila és la mare de les 3 bessones, l’Anna, la Teresa i l’Helena, les reals i les de ficció; i l’advocada Rachel Renée Russell és la mare de la Nikki.

Aiii, que encara no us he presentat a la Nikki! Doncs és una adolescent americana, intel·ligent i molt creativa artísticament. Aquest any s’ha canviat d’institut, no coneix el nou col·legi, ni hi té cap amic… per estar a l’alçada dels nous companys esnobs i per anar a la moda, demana a la seva mare un Iphone, un mòbil d’última generació per poder entrar al grup dels GDF, els guapos, divertits i famosos, però la seva mare li ha regalat un diari: ara sí que serà del grup… del grup dels friquis i cursis – pensa ella -!

Mentre reuneix diners per poder-se comprar ella mateixa l’Iphone, decideix escriure el seu dia a dia a l’institut en el nou diari, el que es convertirà en un autèntic manual de supervivència.

A més de llegir els propers números de la col·lecció, m’agradaria tenir una mare creadora que em fes el meu propi personatge i sèrie de novel·les juvenils!

Share

3 pensaments a “Què preferiu: un Iphone o un diari?

  1. Laura

    Aquest llibre està molt bé, és molt divertit i m’encanten les il·lustracions! A més té un blog xulíssim! diaridunapenjada.blogspot.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.