Un “fora de sèrie”

Títol: Fora de Sèrie
Autor: El Terrat Produccions S.L.
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció [Núm 846 ]
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-664-1221-6
PVP: 17,50€

Avui es troba entre nosaltres l’Ivan, un dissenyador amant del rock i la cervesa que ens parla de Fora de Sèrie, un llibre autèntic, com el mateix narrador! Llegiu, llegiu…

Si busqueu un llibre entretingut i divertit, d’aquells amb els que es pot confiar per passar una estona agradable -mentre sosteniu una Estrella amb l’altre mà-, Fora de Sèrie és el llibre apropiat!

Tot i que he de reconèixer que jo tiro més pels còmics, Fora de sèrie em va cridar l’atenció des del primer moment. Serà perquè aquest llibre el van escriure els guionistes d’El Terrat i, si hi ha alguna cosa en aquesta vida a la qual li sóc fidel és al Buenafuente.

Fora de sèrie és una recopilació de contes humorístics elaborats per la productora El Terrat Produccions S.L, els arguments dels quals giren al voltant de famoses sèries de la televisó, des de Las chicas de oro o Vacaciones en el mar fins a la il·lustríssima Lost o Prision Break.

Jo que em considero un aficionat a les sèries americanes (sense arribar al punt de freakisme de portar una samarreta Dharma) m’he llegit el llibre en un tres i no res. Aquí no trobareu spoilers sinó relats que us recordaran les vostres sèries preferides amb un to desenfadat, on els atacs de riure seran constants. Sentireu a dir tot allò que no vau sentir en el seu moment a les sèries originals i que us vau quedar amb les ganes d’escoltar-ho.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.