Un llibre per seduir

Títol: La cuina sexi
Autor: Carmen Suárez
Editorial: Columna
Col·lecció: Cuina
Pàgines: 198
ISBN: 9788466412254
PVP: 17,95€

Quan fa unes setmanes la meva parella em va veure aparèixer per la porta de casa amb un somriure a la cara em va dir:

–        Has tornat a comprar-te un altre llibre de cuina.

–        Sí, però estic segura que aquest t’agradarà amb tots els teus sentits -li vaig contestar, mentre li ensenyava el llibre La cuina sexi de Carmen Suárez, que conté una imatge molt suggerent a la portada.

La seva cara va canviar immediatament i, de sobte, li va aparèixer un somriure picardiós als llavis. Jo, que el conec bé i sé el que estava pensant, li vaig repetir el títol, fent èmfasi en la paraula “cuina”, que no “cuinera”, perquè segur que ja se m’estava imaginant amb només un davantal…

Les receptes del llibre, molt ben explicades pas a pas i amb un petit consell al final, són plenes de productes considerats afrodisíacs, com mariscs, espècies, bolets, cacau, entre d’altres.

A més, el llibre conté una breu introducció on s’expliquen les propietats gairebé miraculoses d’alguns aliments en l’art de la seducció, així com uns consells perquè la vetllada sigui perfecta. L’autora tampoc s’oblida del brunch, tant important per recuperar forces després d’una nit plena d’amor.

Per cert, ara que s’apropa el 23 d’abril, pot ser el regal ideal per a la nostra parella si volem que ens sedueixi amb un sopar d’allò més exquisit. Jo puc donar fe que les receptes, sempre i quan l’ambient les acompanyin, funcionen!

Us deixem aquí el facebook “Me gusta cocinar con Salsa

Share

2 pensaments a “Un llibre per seduir

  1. Montserrat Brau

    Això de la “cuina”, que no la “cuinera” m’ha agradat! Eps, tanmateix, el cuiner també pot ser sexi, no?? Jo reivindico aquesta figura del xef-sexi i una nova coberta quan facin la propera edició del llibre.
    Ben mirat, hi ha alguna cosa més sexi que un cuiner que et porti un vermut mentre fa el dinar i tu, posem, llegeixes? jeje!

  2. Martín Gil

    Jo llegint el comentari de la Cristina, la imaginació fa de la seves!! la Montserrat afegix l’ingredient del cuiner, doncs jo em faig cuiner!! espero amb ànsia que la meva parella em regali aquest llibre… bé si triga molt m’ho compro jo, i li regalo la meva cuina per a ensenyar-li els meus nous coneixements “culinaris”.

    Apa!! segur que és un gustazo… llegir-lo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.