Amor meva

La Sílvia ens comenta Amor meva, d’Isabel-Clara Simó. Llegiu, llegiu…

Títol: Amor meva
Autor: Isabel-Clara Simó
Editorial: Grup 62
Col·lecció: El Balancí [Nro 644 ]
Pàgines: 280
EAN: 9788429767377
PVP: 21.00€
Premi Joanot Martorell 2010

Vaig agafar aquest llibre com un nen agafa un caramel: amb desig. A mesura que el vaig anar devorant i coneixent millor cadascun dels seus intrigants personatges vaig desitjar que no s’acabés mai. Volia notar el seu sabor per sempre més.

Els personatges estan molt ben caracteritzats i són tan propers que sembla que siguin membres de la teva pròpia família. Malgrat viuen situacions desfavorables, les quatre generacions de dones de la família Valleriola demostren la seva valentia i determinació. Cadascuna té un caràcter propi si bé comparteixen aficions, desitjos o orientacions.

Alguns de vosaltres podreu identificar-vos amb algunes de les peripècies d’aquestes quatre intrèpides, des de la necessitat de veure món fins a la por al desconegut o la incomprensió dels altres. Us faran reviure situacions personals o us obriran la imaginació a situacions vertaderament sorprenents.

Amor meva, una novel·la magistralment escrita per Isabel-Clara Simó, us farà gaudir, aprendre, riure i plorar amb una família ben peculiar.

Share

2 pensaments a “Amor meva

  1. Montserrat Brau

    Sílvia, m’ha agradat MOLT veure que t’ho has passat bé!! Un té sempre les expectatives molt altes, amb els grans autors com la Isabel Clara-Simó, i trobo que si deceben la sensació de frustració és proporcional a les il·lusions que t’havies fet… això em passa exactament igual amb l’Emili Teixidor! Afortunadament, però, ells no deceben. Al contrari, ens obren un món preciós, amb detalls tan vívids i autèntics que fan que llegir sigui un autèntic plaer! Gràcies per portar-nos abans de Reis or, encens i mirra en un sol volum!!

  2. Retroenllaç: Amor meva | Quadern de mots

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.