Corriente sanguínea

Autor: Patrícia Muñiz.
Il·lustracions: Bouman
Títol: Corriente sanguínea
Editorial: Underbrain Books
Pàgines: 107
ID SafeCreative: 1203051249131
Preu: 9.50€

No sabeu la il·lusió que em fa recomanar-vos aquesta novel·la il·lustrada, Corriente sanguínea, òpera prima de la Patrícia Muñiz, una de Nosaltres i col·lega de professió.

La Patrícia fa anys que escriu relats i poemes al bloc Páginasfrenéticas i portava temps treballant en aquesta novel·la, que per fi ha vist la llum el Sant Jordi d’enguany en una edició limitada de 150 exemplars numerats.

Corriente sanguínea no és una novel·la convencional. És una novel·la amb una temàtica i un vocabulari arriscats i atrevits, totalment directes, obviant tota mena de tabús.

Sota el paraigües d’un psicothriller cibersexual, la Patrícia ha creat una ficció gore que ens presenta a quatre personatges solitaris i obsessius amb unes vides reduïdes a la feina relacionada amb projectes cinematogràfics i el cibersexe, utilitzat com una via d’escapament i, alhora… d’ingènua provocació?

A mida que avança la novel·la anireu coneixent la complexa personalitat de tots quatre, el com, el quan i el perquè s’acaben coneixent i relacionant gràcies a que la Patrícia, molt hàbilment, ens ho va mostrant amb una narració sempre en primera persona. Una narració que pàgina rera pàgina puja de temperatura i de crueltat, deixant entreveure una successió d’enveges i d’odis desenfrenats que només podran tenir un únic desenllaç.

També vull destacar que el text de Corriente sanguínea, estructurat en quatre episodis, ve acompanyat d’uns dibuixos obra de Bouman, que il·lustren gràficament moments de la narració i la complementen.

Ja sabeu Nosaltres, de moment són 150 exemplars… i jo ja en tinc un.

Share

5 pensaments a “Corriente sanguínea

 1. Patrícia

  Quina sorpresa! Quina il.luuuuu!!!! I quin gran honor veure el meu llibre entre les recomanacions del Nosaltres llegim ^_^

  Moltes gràcies Cèsar per les teves paraules. És molt emocionant veure i viure la bona rebuda que està tenint “Corriente Sanguínea”, desitjo de tot cor que us agradi.

  Una abraçada ben forta

  Patrícia

 2. Montserrat Brau

  Patrícia, recordes aquella campanya que deia “La feina ben feta no té fronteres”? Doncs això! felicitats pels èxits i comentaris com els de l’Olga o el Cèsar… està vist que aquí als nosaltres ens agraden els llibres ben escrits, com el teu!

 3. Cèsar

  Hi havia una altra campanya que deia “Ja que ho fem, fem-ho bé”. I es nota Patrícia que vas prendre nota. Moltes felicitats!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.