El club de les pel·lícules de Meryl Streep, de Mia March

@ColumnaEdicions @Grup62

La Mireia s’ha llegit El club de les pel·lícules de la Meryl Streep, de Mia March, i ens el ressenya per tots Nosaltres:

El club de les pel·lícules de la Meryl Streep, de Mia March, és una novel·la que aborda la vida d’una família desestructurada per una tragèdia que va succeir durant un cap d’any terrible… Al cap de bastant temps, els membres de la família aconsegueixen unir-se de nou -ho direm així per no explicar gaire cosa- gràcies a la Meryl Streep. Sona estrany, però sí: els personatges que ha anat encarnant aquesta estrella de Hollywood (des de Memòries d’Àfrica fins a El diable vesteix de Prada, passant per Kramer contra Kramer i Els ponts de Madison) aconsegueixen crear un vincle entre els membres d’aquesta família, que a més, tenen un nou objectiu comú: fer que el poc temps de vida que li queda a la Lolly, la matriarca de la família, sigui al més feliç possible.

És un llibre molt fàcil de llegir. M’ha agradat molt que cada capítol estigui centrat en cada personatge. Tots són dones i durant la novel·la podem viure amb elles els seus records, desitjos, il·lusions, noves experiències… i no us en dic res més per no aixafar-vos el llibre! També m’ha agradat molt que totes les dones que envolten la Lolly acabin trobant un nexe d’unió amb ella, sigui quina sigui la circumstància (un marit posant banyes, un fill que busca un pare perdut en el temps,…).

Segurament el que he agraït més del llibre és la fàcil identificació amb absolutament tots els personatges: dones que ronden la trentena i que no disten gaire de mi pel que fa a edat i inquietuds.

Si sou de les meves (o meus), no us perdeu aquest llibre!

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: El club de les pel·lícules de la Meryl Streep
Autor: Mia March
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 416
ISBN: 978-84-6641-564-4
Preu: 18,90€

Share

Un pensament a “El club de les pel·lícules de Meryl Streep, de Mia March

  1. Montserrat Brau

    Mireia, ens has portat una novel·la que crec que a “les nosaltres” ens pot agradar molt! Ara bé, la meva sorpresa és que parlant amb alguns “els nosaltres” em diuen que també estan enganxats a aquestes novel·les corals protagonitzades per dones, tal i com tu mateixa indiques al final! Es nota que el gènere cada vegada té més adeptes!! gràcies pel comentari!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.