La mort del corredor de fons, de Jordi de Manuel

Títol: La mort del corredor de fons
Autor: Jordi de Manuel
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí
Pàgines: 272
ISBN: 978-84-2976-882-4
Preu: 19,50€

La mort del corredor de fons, de Jordi de Manuel, és una novel·la negra que parteix de la troballa d’un cadàver a la serra de Collserola i que haurà d’investigar l’inspector Marc Sergiot, de la policia nacional (espanyola) i, paral·lelament, d’una sèrie de morts francament bèsties (tortures, acarnissaments, i altres belleses) que investiguen els Mossos i que els fan pensar en un assassí en sèrie.

Jordi de Manuel ens va alternant les diferents visions d’aquestes dues circumstàncies: la dels mossos, la de l’assassí -que coneixem des de l’inici del llibre-, la de l’inspector Sergiot,… i la d’en Hakim, el corredor de fons.

És un llibre que es llegeix ràpid i té un ritme àgil, alentat per aquest canvi constant de punts de vista i protagonistes de les diverses trames que conté el llibre. El fet és que venint de llegir arguments molt més enrevessats i espessos que tenen a veure amb cançons de gel i foc, ja va bé llegir llibres més planers!

Tot i que he trobat que hi havia algunes llicències que em grinyolaven una mica, és una bona lectura per als amants del gènere de la novel·la negra.

Si heu estat seguint durant aquests dies la BCNegra, no us el perdeu (com no va fer l’Eli!).

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Share

Un pensament a “La mort del corredor de fons, de Jordi de Manuel

  1. Montserrat Brau

    Està vist, Sergi, que avui tenim un dia d'”intrigues esportives” a nosaltresllegim! Ja només hi falta el llibre de Crackpovia 😀
    Moltes gràcies per una novel·la negra que començo a veure per tot arreu…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.