Bona lletra i bona vida, de Joaquim Valls i Marta Cailà

@Ed_Portic @Grup62

– Dilluns 10 de desembre

Acabo de sortir de la presentació del llibre Bona lletra i bona vida de Joaquim Valls i Marta Cailà i he decidit escriure la ressenya a mà per començar a aplicar els preceptes per tenir una bona lletra i, així, millorar per tenir una bona vida. La presentació ha estat molt amena i tot un èxit de públic. Han parlat l’editora Mercè Ubach, els dos escriptors i un genial Jordi Basté fent de mestre de cerimònies.

El llibre ja l’havia llegit, però vaig decidir esperar a la presentació per parlar-vos-en aquí, al Nosaltres.

El llibre és un recull de 10 informes grafològics amb entrevista a persones que, malgrat patir alguna dificultat, han triomfat en el seu àmbit professional i a la vida. Gent com Ferran Adrià, Andreu Buenafuente, Pilar Rahola o, fins i tot, Dani el Rojo es deixen retratar mitjançant la seva lletra i una xerrada intensa i propera amb la Marta Cailà. De tot això, Joaquim Valls n’extreu les conclusions pertinents per tal de saber per què les persones avaluades han tingut èxit i si això es reflecteix en la seva lletra, i si a través de millorar la lletra nosaltres també podem millorar.

D’esquerra a dreta: Mercè Ubach, Joaquim Valls, Jordi Basté i Marta Cailà

És un llibre que es llegeix molt ràpid, que ens explica moltes coses de persones que han tingut èxit de moltes maneres diferents -definint l’èxit en un sentit molt ampli- i que ens pot donar pistes per trobar la manera d’assolir el nostre propi èxit.

Entre nosaltres: la meva lletra continua sent horrorosa. Així doncs, tinc camí per recórrer!

Títol: Bona lletra i bona vida
Autor: Joaquim Valls i Marta Cailà
Editorial: Pòrtic
Col·lecció: Pòrtic Visions
Pàgines: 112
ISBN: 978-84-9809-227-1
Preu: 18,99€

Share

Un pensament a “Bona lletra i bona vida, de Joaquim Valls i Marta Cailà

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.