El mar dels traïdors, de Jordi Tomàs

@Ed_Proa @Grup62

Recordeu aquelles aventures de pirates i corsaris de quan érem petits? Doncs bé, en Jordi Tomàs ens porta un símil d’aquestes aventures a El mar dels traïdors; aquest cop però, l’aventura reflexa un moment històric real: el tràfic d’esclaus que hi havia entre la costa africana i Amèrica fins ben entrat el segle XIX.

El doctor Antoni Riubò i Viladau és un jove idealista de 25 anys que tot just en acabar de llicenciar-se rep la millor oferta de feina que pot esperar: treballar com a metge al vaixell Verge de Montserrat. L’aventura l’atrau d’allò més però és la seva mare qui li recomana no marxar. Tot i així, decideix embarcar-se en la que serà la major aventura de la seva curta vida. Convençut que el que comercialitza el vaixell és ivori, eben i espècies, poc s’imagina que en realitat el que viatjarà dins del vaixell seran 400 esclaus africans.

Amb la resta de protagonistes, el Dr. Riubò viurà el pitjor malson de la seva vida i haurà de viure situacions que atempten contra la seva moral i desafien totes les lleis de la raó. En contra dels seus principis haurà d’actuar per salvar molt més que vides… en el vaixell de la mort.

Apassionant i alhora corprenedora, El mar dels traïdors us captivarà ben aviat. Escrita en forma de dietari i de cartes a familiars, la novel·la realitza girs que el lector no espera i que, de ben segur, us faran devorar les seves pàgines tot cercant el seu final.

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: El mar dels traïdors
Autor: Jordi Tomàs
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-7588-362-5
Preu: 17€

Share

3 pensaments a “El mar dels traïdors, de Jordi Tomàs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.