El petit lladre d’ombres, de Marc Levy

@ColumnaEdicions @Grup62

L’escriptor francès Marc Levy va saltar a la fama a casa nostra gràcies a la  novel·la I si fos veritat…, un llibre que va donar vida a la pel·lícula Ojalá fuera cierto. Temps després, l’autor es va consolidar amb les novel·les El primer dia i La primera nit que van superar, i molt, l’èxit obtingut anteriorment.

El petit lladre d’ombres comença en la infància d’un dels protagonistes: un noi estudiós, aplicat en els estudis però alhora molt tímid, que s’enamora d’una de les seves companyes de classe. Però casualment, el noi més ganàpia i busca-raons de l’escola també s’enamora de la mateixa noia i amb aquesta confrontació neixen els problemes, tant a l’escola com a casa, ja que el seu pare l’ha abandonat. La seva única via de fugida és la seva amistat amb el jardiner de l’escola que li ensenya algunes lliçons de vida.

Aquesta novel·la d’iniciació té l’estil de l’escriptor: de molt fàcil lectura i, sobretot, de descobriment de les coses i les segones oportunitats. Si us han agradat les anteriors novel·les d’en Levy, aquesta us encantarà. Ah! I si voleu trobar sentit al títol, haureu de llegir la novel·la…

Títol: El petit lladre d’ombres
Autor: Marc Levy
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-6641-630-6
Preu: 18,90€

Share

Un pensament a “El petit lladre d’ombres, de Marc Levy

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.