Fantasmes del passat, de Joan Piqué

@Ed_62 @Grup62

És que a aquest noi no li ha dit ningú que hi ha altres coses a la vida a més del Barça?

Aquesta cita està extreta, paraula per paraula, de la pàgina 283 del segon llibre de Joan Piqué, Fantasmes del passat. Que la cita l’escrigui el pare d’un dels grans jugadors del Barça té la seva conya, però té molta raó! Sobretot si la fal·lera amb el Barça et fa perdre llibres com aquest (tot i que clavar-li 4 gols al Milan està molt bé!).

Per on anàvem? Ah, sí! El llibre! Si heu llegit Dues vides no us podeu perdre aquest segon llibre, ja que n’és la continuació! I si no ho heu fet, què esteu esperant per fer-ho? Llegiu-ne la ressenya que en vaig fer, a veure si us convenço!

Fantasmes del passat reprèn la història cinc mesos més tard del final del primer llibre. A mi, sincerament, el final de Dues vides em va deixar una mica desinflat, però en aquell moment no vaig adonar-me que era un “continuarà” que presagiava una segona part. I quina segona part! El llibre aprofita els personatges i les trames obertes per obrir nous conflictes i tancar ben bé la història. Crec que està encara més ben lligat que la primera part i té els mateixos ingredients: intrigues empresarials, crims, escenes pujades de to, conflictes personals,…

Té de tot per ser una lectura amena i que us farà passar el temps volant!

Títol: Fantasmes del passat
Autor: Joan Piqué
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 320
ISBN: 978-84-2977-097-1
Preu: 21,50€

Share

Un pensament a “Fantasmes del passat, de Joan Piqué

  1. Montserrat Brau

    Quan llegeixo “fantasmes del passat” i “barça” penso en el Figo, FX! 😉
    Bromes a banda, gràcies per portar-nos aquesta ressenya tan xula d’un llibre que apunta a bestseller de Sant Jordi! O de Setmana Santa, perquè és de les lectures que quan t’enganxen ja no et deixen marxar, oi?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.