Ulls de gel, de Carolina Solé

@ColumnaEdicions @Grup62

La Cerdanya és una vall del Pirineu on la calma és acompanyada per la verdor a l’estiu i el blanc de la neu a l’hivern. En aquest lloc, on molta gent de ciutat hi va a descansar, fer muntanya, esquiar i altres activitats de lleure, ningú no hauria pensat mai que hi pogués passar cap crim… fins que la Carolina Solé va escriure aquesta novel·la.

Sí, la Cerdanya és una vall en calma però, com a tot arreu, els rumors, els secrets i les mentides corren entre els seus habitants. I això crea un ambient opressiu, tancat i boirós, a l’alçada dels escenaris nòrdics o de qualsevol ciutat de l’est plena d’espies!

Ja sento una veïna: “I què dius que ha passat, Pepita, que han matat al Jaume Bernat? Ai ves, segur que ha estat la noia aquella, la Dana Prats… Des que la seva àvia va comprar aquella hípica sempre m’han semblat una família tota estranya, i han tingut més d’una baralla per terres amb els Bernat! Ara la Dana diuen que té problemes econòmics, i potser l’ha matat per això… Sort en té de la Catalina, la néta de l’excomissari Salas que és advocada i ha vingut a representar-la i a esclarir el cas! Tot i que ja saps com n’és d’esquerpa i estirada, que es porta malament amb el seu avi, amb lo bon home que és! Si es fa dir Kate des que viu a Barcelona… tu creus?”.

Aquest senyor llibre (en tots els sentits, un d’ells el volum de pàgines) em va acompanyar durant dues setmanes, que va ser el que vaig trigar a llegir-me’l!

I amb el final que té deixa la porta ben oberta a properes lectures dins d’aquest fabulós escenari natural. Us animo a que us perdeu dins les pàgines d’Ulls de gel i dels paisatges de la Cerdanya! Val la pena…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: Ulls de gel
Autor: Carolina Solé
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 800
ISBN: 978-84-664-1603-0
Preu: 19,90€

Share

2 pensaments a “Ulls de gel, de Carolina Solé

  1. Francina Gabarró

    Ha estat el llibre que m’ha acompanyat aquest estiu del 2014, un plaer gaudir de bona literatura, d’estones fantàstiques i d’un espai geogràfic com la Cerdanya, encara que en aquests moments l’hem omplert massa de gent i potser els que que hi viuen sempre es sentin massa ocupats pels forans.
    Enhorabona Carolina, m’has fet passar molt bones estones, em dol haver-lo acabat però et puc assegurar que al llarg de la lectura l’he anat recomanant amb moltes amistats. Tens fusta d’escriptora i espero poder llegir més de la teva obra. No m’ha semblat gens llarg i cada vegada entrava més a la història i els personatges; una bona protagonista, dones com cal, que ens omplen d’orgull de saber que tenim representants tan fermes, plenes de força, de combatre el que ens presenten i no arronsar-nos mai, a la vegada tenir sentiments pels que tenim ben a prop. Gràcies per bona literatura escrita per una dona i en català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.