El cant del cucut, de Robert Galbraith (J.K. Rowling)

elcantdelcucut

@Ed_Proa @Grup62

Aquest llibre és molt xulo! Imagineu-vos una novel·la de l’Agatha Christie, ja sigui d’Hércules Poirot o de Miss Marple, amb tota la patuleia de personatges, cadascun amb les seves petites misèries i mesquineses, tots carismatics, tots diferents, tots mentiders, tots amb motiu per cometre un assassinat… I ara, moveu els fets des dels anys 20 o 30 del segle passat a l’actualitat i, tatxan tatxan… Teniu El cant del cucut!

Aquest llibre t’atrapa i no et deixa, vols saber què, qui, com, quant i, sobretot, per què! M’ha agradat molt, sobretot a la part de mi que no es perd la sèrie de Poirot dels diumenges a 8TV! Al saber que la Montse ja havia fet la ressenya d’aquest llibre vaig pensar que poca cosa més hi podia dir! Potser dir no, però dibuixar… això sí que ho puc fer!

Al llegir un llibre m’imagino els personatges, fent-me’n una imatge mental d’aquests, a partir de les descripcions que en fa l’autor, però sempre fent-ne una ‘versió lliure’, agafant-ne l’essencial i transformant-los en formes, cares i cossos en moviment. Me’ls imagino similars a persones reals, personatges de còmic i de pel·lícules.

En el cas del protagonista d’El cant del cucut de Robert Galbraith, en Cormoran Strike, me l’imaginava com una barreja entre l’Alan Moore, l’Stephen Rea, el Morfeu de Sandman (pel tema dels cabells), amb la complexió física d’un armari empotrat i murri com ell sol. I m’ha vingut de gust dibuixar-lo, aquí el teniu!

cant_cucut_strike

Brinda per Nosaltres!

PD. Sí, la cervesa Doom Bar existeix i no té aquest logo… però és una llicència creativa!

Aquí teniu el primer capítol en pdf i la ressenya al Nosaltres que en va fer la Montse.

Títol: El cant del cucut
Autor: Robert Galbraith (J.K. Rowling)
Editorial: Proa
Col·lecció: A tot vent
Pàgines: 560
ISBN: 978-84-7588-451-6
Preu: 19,90€

Share

Un pensament a “El cant del cucut, de Robert Galbraith (J.K. Rowling)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.