La cinquena planta, de Manuel Baixauli

lacinquenaplanta

@Ed_Proa @Grup62

Alguna vegada us heu preguntat a quina unitat pertany cada planta d’un hospital? Molts cops ho veiem quan pugem amb l’ascensor… n’hi ha d’altres en què ho desconeixem completament.

En  és el protagonista d’aquesta historia autobiogràfica. Un escriptor que tot just en acabar d’escriure la seva obra mestra, L’home manuscrit, es veu assetjat per una estranya malaltia que el deixa immòbil al llit.

No es pot moure, no pot respirar, no pot parlar… l’únic que pot fer, és pensar. Al cap de sis setmanes, però, quan ningú creia que es podria recuperar, ell ho aconsegueix; es recupera en un sanatori on coneix uns personatges ben estranys i descobreix la fascinació obsessiva que li crea el no saber que s’amaga a la cinquena planat d’aquest sanatori.

En Farragut, l’Orfila, Físico, Fíxia, Director, Timoteu o en Dr. Morgot són alguns dels personatges que donen vida a La cinquena planta, una novel·la carregada de girs inesperats que faran que les neurones del lector s’activin buscant relacions impossibles.

Si, si, Nosaltres… aquesta novel·la us farà pensar i no parar de llegir! És una d’aquelles que quan te l’acabes, fa que la resta de la setmana no pensis en res més! Així que si voleu saber què li passa a aquest escriptor, llegiu-la i em dieu a qui o què us recorda…

Aquí teniu el primer capítol en pdf.

Títol: La cinquena planta
Autor: Manuel Baixauli
Editorial: Proa
Col·lecció: A TOT VENT
Pàgines: 304
ISBN: 978-84-7588-404-2
PVP: 17.50€

Share

Un pensament a “La cinquena planta, de Manuel Baixauli

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.