Un viatge d’anada a la vida d’en Gerard Piqué… i tornada!

Viatge d'anada i tornada

Títol: Viatge d’anada i tornada
Autor: Gerard Piqué
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits
Pàgines: 144
EAN: 9788429766325
PVP: 16,95€

Sí, és ell!! Estic segura que podríem discutir si Gerard Piqué és el més simpàtic, el més carismàtic, el més guapo, fins i tot el més bromista… però no tinc cap dubte que coincidirem que és el més agosarat, perquè ha tingut el valor d’escriure un llibre de memòries, amb només 23 anys… i se’n surt amb nota!

Viatge d’anada i tornada és un llibre escrit del puny i lletra del 3 del Barça on els fans hi trobaran anècdotes que fins ara no havien transcendit a l’opinió pública i els aficionats al futbol menys apassionats coneixeran algunes dades íntimament relacionades amb la vida diària d’un jugador d’elit.

Aquest acabat de publicar Viatge d’anada i tornada ens parla de sacrifici, de superació, de reptes, d’amistat, d’amor (al club, als colors i a una envejadíssmia -segur!- Núria) i, no cal dir, d’èxits culés. Piquenbauer és capaç d’emocionar quan explica com va viure el seu sisè gol al Bernabéu o què li va passar pel cap durant la celebració de la rua per les tres copes (recordem el famós Copa – Lliga – Champions) i, tot seguit, d’arrencar una rialla amb frases com aquesta: “Abans d’acabar de fer tota la volta pel terreny de joc, recordo que estava corrent d’esquena saludant algú quan, de sobte, vaig ensopegar amb un altaveu gegant que hi havia a terra i em vaig clavar una castanya espectacular. Encara hi ha companys de l’equip que se’n riuen recordant aquell moment.”

Piqué escriu així, espontani i amb una sinceritat aclaparadora. De totes les vivències amb Van Gaal, Sir Alex Ferguson, Xavi, Messi, Eto’o, Abidal o Guardiola, jo em quedo amb aquest paràgraf:

Sempre em quedarà present la frase que va dir el Pep abans de donar l’alineació de l’equip que jugaria la final. “Si perdem, seguirem sent els millors. Si guanyem, serem eterns”.

Gràcies, Gerard, per apropar-nos a aquesta glòria blaugrana amb un llibre ple d’històries personals memorables! Per cert, “nosaltres”, quina us ha agradat més?

Avui us puc ampliar el comentari amb algunes imatges que us agradaran. Descarregueu-vos-les amb confiança, no contenen virus, però sí altes dosis de “culerada”!!

Share

16 pensaments a “Un viatge d’anada a la vida d’en Gerard Piqué… i tornada!

  1. Marta

    Montse com t’ho has fet per llegir-lo tan ràpid? Si el llibre ha sortit avui! No hauràs subornat el llibreter…

  2. j c batalla

    lia for president !!!!!!!!! quins bocatas que fots, ets la champions i la Lliga juntes, visca el Barça i Visca catalunya!!!!!

  3. admin

    Gerard Piqué no signarà llibres el dia de Sant Jordi però ho farà més endavant. Us mantindrem informats!

  4. anne

    si us plau, quan sapigueu quan és la firma de llibres feu-m’ho saber via mail! si nó com podré saber-ho? avui m’han regalat el llibre 🙂

  5. LAIA I FCB

    piqué que sapigues que he conegut en bojan en puyol i en xavi a CAN BARRIS de campllong (GIRONA) també m’ ha agradaria coneixet a tu tinc deu anys i he anat 14 vegades el CAMP NOU si passeu la final el barnébeu segur que us vinc a veura

  6. Cila

    Jo tb l’he llegit en dos dies… es facil de llegir, molt fresc, i per curiosos como jo es impossible deixar de llegir-lo 😉 Si ets culé, és emocionant!!

    Gracies Geri! segueix així!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.