Martí Bou, responsable de Nosaltresllegim.cat

Hola a tots!

El meu nom és Martí i estic molt content i orgullós d’agafar el relleu de la Montserrat Brau en aquest fabulós projecte anomenat Nosaltresllegim.cat.

De tant en tant m’agrada mirar el “text fundacional” i de presentació que va escriure la Montse perquè crec que no hi ha gaire possibilitats d’encertar-la més!

Això és el que explicava la Montse l’any 2010!

Fa dies que penso en Nosaltresllegim.cat matí, tarda i nit!

És un repte trobar-me al capdavant d’aquest projecte i mirar de dur a bon port un espai singular per parlar de llibres. De tots els llibres i per a tots els lectors.

Per fer-ho, naturalment, no estic sola. La Marta, l’Anna, la Cristina, l’Elisabeth, el Nil i la Rocío són grans lectors que he conegut al llarg de la vida i que, amb la mateixa il·lusió que jo mateixa, estem mirant de fer un lloc on us hi trobeu de gust i que us convidi a participar. Perquè tots els qui estem aquí sabem que sense reflexió ni opinions crítiques la literatura són només lletres disposades unes darrera de les altres…

Moltes gràcies i felices lectures!

Amb el temps, afortunadament, la plantilla de lectors que acompanyen la Montse ha anat creixent. Ara també podeu sumar-hi la Lia, la Fita, l’Albert, en Lluís-Emili, en Jordi Príncep, en César, la Mariela, la Marta Gil, en Sergi, l’F.X,… un munt de bons i afamats lectors! Ah, sí! I un servidor!

I tots tenim ganes de fer el mateix: explicar-vos què llegim i explicar-vos-ho de forma entenedora i clara. Aquí no farem crítica literària. Aquí us explicarem què llegim i què és el que ens agrada llegir.

Perquè nosaltres llegim!

Si voleu formar part del Nosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres!

Share