Jo, sense embuts

Sóc una devoradora de llibres nata i em dic Elisabeth.

Quan jo era petita, la meva germana es passava tot l’estiu amb el nas ficat entre les pàgines de les novel·les de l’Agatha Christie. Em fascinava la velocitat lectora que mostrava. Imagino que això va quedar al meu subconscient i aviat vaig voler imitar-la. Així que jo també vaig acabar sent una companya fidel del detectiu més famós de les seves històries. Deuria tenir uns 10 anys.

Des de ben aviat vaig decidir que la meva professió havia de ser periodista, escriptora o quelcom així, però amb el temps aquesta idea va anar quedant desterrada i va ser substituïda per l’estudi de l’increïble món del cervell humà. Així doncs, després d’obrir-me pas en el món laboral, vaig decidir fer la carrera de psicologia i avui dia estic a punt de ser psicòloga. És com un somni fet realitat.

Però aquí estem per parlar de llibres, així que, voleu saber més? Doncs atents, perquè d’aquí a poc n’hi haurà més i millor!

Share

Un pensament a “Jo, sense embuts

  1. Raquel

    Hola Elisabeth,

    Jo també sóc lectora compulsiva, i també dec la meva passió lectora a Agatha Christie, i a Sir Arthur Conan Doyle. Em sembla que molts lectors hem “nascut” amb les seves obres. 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.