Una de zombis, de Patricia Martín

@llibresjoves @Grup62

La Bibiana ens explica una història que ens farà morir de por… i ressuscitar en forma de ZOMBIS!

Em vaig començar a llegir aquesta novel·la ja fa molts dies però, com que hi ha hagut exàmens i molta feina, la vaig haver de deixar; ara, abans de marxar de colònies d’estiu, me l’he volguda acabar perquè la veritat és que és molt bona i no volia deixar-la a mitges.

Els protagonistes són gent com jo, una mica més grans i tot -jo faré segon d’ESO el curs vinent-, i també viuen a Barcelona, com jo (tot i que al final…). El que no és comú amb mi, el que jo no he vist mai i espero no veure-ho, francament, és un atac de zombis!! Això és el que passa en aquesta novel·la tan fantàstica com realista perquè, tot i que la història d’un atac zombi és impossible, tot és tan real i proper a la nostra vida diària que per això dic que és realista.

Si, com jo, ja esteu de vacances, us recomano que la llegiu! Té frases tan bones com aquesta:

“Zombis amunt i avall. Es mouen lents i xoquen contra les parets. Són bastant aturadets, els pobres. El tema és evitar que se t’acostin per darrere silenciosament i t’encerclin. Això és el que hem d’evitar. I què vols que et digui, millor trobar-te’n un que molts; si n’hi ha molts ja l’has cagat.”

Un bon llibre d’estiu! Gràcies per la recomanació, Bibiana!

Títol: Una de zombis
Autor: Patrícia Martín
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Infantil i juvenil
Pàgines: 140
ISBN: 978-84-9932-975-8
Preu: 12,95€

Share

6 pensaments a “Una de zombis, de Patricia Martín

  1. Montserrat Brau

    Ostres, és cert que quan llegeixo el diari no paro de veure “cadàvers que s’aixequen”, però diria que aquests zombis no deuen ser ben bé això! Moltes gràcies per la recomanació, Bibiana!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.