A gust amb la vida

Títol: A gust amb la vida
Autor: Anna Gavalda
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: El Balancí [Nro 637 ]
Pàgines: 144
EAN: 9788429766288
PVP: 12€

A tots els amics del “Nosaltres..”, no  us podeu perdre aquesta gran joia (per petita que sigui)… a fer punyetes amb la mida!

Sabeu algú de vosaltres la sensació que dóna  una copa de cervesa ben freda, ben servida, amb la seva barretina d’escuma perfectament estructurada i turgent damunt la copa??  Doncs  així  és aquest llibre. Fresc, llaminer, impossible de deixar de beure encara que ja no tinguis tanta  set. No tinc cap intenció de “chivar-me” ni una mica així de petita respecte al text.

Només diré una coseta… quan acabeu de llegir-lo us agafaran unes ganes enormes, insòlites, estranyes de cuidar  els vostres germans, una  enyorança estranya, romàntica i de gran bebedor de cervesa, o no?? Si no acabeu d’estar a gust amb la vida, per  què  no proveu de llegir aquest magnífic manifest a l’amor!!! Vinga va, toca ser valents!!!

Share

2 pensaments a “A gust amb la vida

  1. artur

    Anna Gavalda es una bona escriptora, he llegit dos titols mes i em va agradar molt. Prenc nota d’aquest altre per llegir-lo també ! Grácies per la recomanació !

  2. Montserrat Brau

    Artur, si t’animes a comentar-ne algun, ens farà molta alegria, perquè “nosaltres” hem “estrenat” Gavalda amb aquest títol, però tothom comenta que les novel·les anteriors són bones… Ja saps, doncs, si t’engresques t’esperem!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.