Alta sensibilitat

Una comunicadora ben coneguda de tots “nosaltres” ens parla d’un llibre que apunta a prendre’ns l’alè: Alta sensibilitat.

Títol: Alta sensibilitat
Autor: Isabel Palomeque
Editorial: Edicions 62
Col·lecció: Èxits [Nro 96 ]
Pàgines: 144
EAN: 9788429767254
Preu: 16,95€

Avui surt a la venda “Alta sensibilitat” d’Isabel Palomeque. Quan l’editora d’Edicions 62 em va dir que havia llegit una contra a La Vanguardia de la Isabel i em va comentar que en podríem fer un llibre vaig pensar que potser sortiria un relat poc optimista. La Isabel tenia 24 anys quan ictus va trencar en trossets molt petits la seva vida, els seus somnis, les seves aspiracions…

Abans de l’estiu vaig poder llegir el llibre i em vaig quedar tan impressionada per la manera que ens explica tot el procés que no puc fer altra cosa que recomanar la lectura del llibre. Respira una sensació que no és fàcil de trobar en les històries dures. És un llibre ple de referències a una malaltia i a una recuperació, però sobretot és un llibre que dóna una lliçó de vitalitat.

Us deixo un link d’un vídeo i espero que us animeu a llegir la novel·la.

Share

6 pensaments a “Alta sensibilitat

  1. Montserrat Brau

    Comunicadora, aquest llibre mereix ser llegit, sense cap mena de dubtes!! Entre tantes històries de senyores riques o senyores enganyades, saber d’una noia que lluita serà gratificant! Gràcies per portar-nos-la!!

  2. Pat

    Tornar a néixer no deu ser fàcil. Explicar-ho tampoc, i encara menys si es fa des de l’optimisme. S’agraeix que la Isabel ens hagi deixat per escrit com és possible aquesta fita.

  3. Natxo

    Una lectura que cal apuntar per fer-la.
    Sembla una d’aquestes obres absolutament necessàries per fer-nos entendre que la vida cal lluitar-la per viure-la sempre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.