Angelology ens fa parlar d’àngels…

Títol: Angelology
Autor: Danielle Trussoni
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica
Pàgines: 656
ISBN: 978-84-664-1273-5
PVP: 21’90€

El Pere, que és un nosaltres fidel, ens ha dit que ha pensat en la pel·li del Capra quan ha llegit el comentari d’Angelology (vegeu Angelology). He pensat que, certament, és un tema que dóna molt de sí. I com que l’Albert diu que “és complicat” esperar-se fins al dia 3 (és la data de publicació), he pensat que fins aleshores podríem anar discutint sobre el sexe els àngels… i sobre tot allò que us vingui al cap sobre aquest tema!

Us poso, doncs, un vídeo d’It’s a wonderful life i espero posar més imatges angèliques que ens aneu proposant d’aquí a dijous!!

L’Albert diu que El Joc de l’Àngel és el seu referent…

el joc de l'àngel

El Rafel ens parla de la Catedral de Girona…

Share

5 pensaments a “Angelology ens fa parlar d’àngels…

 1. Albert

  Jo he tingut El joc de l’Àngel molt de temps com a fons d’escriptori!! Espero que l’Angelology s’hi assembli… Montserrat, què en penses? Te’ls has llegit els dos?

 2. Montserrat Brau Autor de l'entrada

  Albert, sí que he llegit els dos i aprofito aquí per declarar-me una admiradora del Zafón. M’alegra molt que fessis servir aquest fons d’escriptori, per cert.
  Parlant de les novel·les, no s’assemblen massa, però no m’agradaria endinsar-me més en el comentari, perquè si algú no s’ha llegit El Joc de l’Àngel puc espatllar-li la trama. Ara bé, pensa que en aquest cas, Angelology, no estem parlant d’UN àngel que tingui paper… diguem que es tracta d’una obra coral… Bé, no sé si he estat de massa ajuda! Espero que en tornem a parlar!

 3. Elisabeth

  Jo m’he llegit el Joc de l’Àngel i en sóc fan del Zafón! (si, de les que fan 4h de cua per la seva signatura…).

  Jo vaig tard! Vaig llegir la ressenya de Angelology i vaig pensar: ja tinc lectura estiuenca!! (això de dir que es troba entre un Dan brown i El nom de la rosa em va ajudar molt, Montse!). I amb tota aquesta intriga m’heu despertat ben bé la curiositat…
  Veig que em tocarà donar-me una volta per les llibreries doncs!

 4. Rafel

  No se si es perquè tinc nom d’angel, pero sempre els busco! m’agrada el de la Catedral de Girona. He estat buscant una mica de documentacio:
  “Durant la guerra del Francès l’àngel va ser decapitat per les tropes i el 6 de juny del 1968 se’n col·loca un de nou; l’antic es conserva al Museu d’Història de la Ciutat de Girona.” http://wapedia.mobi/ca/Catedral_de_Girona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.