Un jove lector ens recomana Diari del Greg!

Avui tenim un jove lector, el Ferran Dalmau, molt aficionat al Diari del Greg que ens explica què és el que més li agrada d’aquesta sèrie escrita per Jeff Kinney.

Títol: Diari del Greg. Això és massa!
Autor: Jeff Kinney
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Diari del Greg
Pàgines: 224
ISBN: 978-84-9932-054-0
PVP: 15 €

“El que més m’agrada són els personatges, les coses que els hi passen, la manera com parlen. I que hi hagi dibuixos enmig del text perquè així em puc imaginar com són els personatges de la sèrie, són dibuixos divertits i n’hi ha molts, gairebé a cada pàgina i això fa que vagis molt de pressa llegint”.

En Ferran, tot i tenir només 9 anys, acabava de llegir-se tota la sèrie de Harry Potter, de La tribu de Camelot i en Geronimo Stilton. “Em van agradar moltíssim, ara els estan llegint tots els meus amics” però el Ferran troba que “aquests llibres del Greg són molt diferents. Potser perquè en Greg és més gran que jo, ja va a l’institut i li passen coses de noi més gran, i això també m’agrada. A més, en Greg és molt divertit però pringa molt; a vegades sembla una mica tonto, però em fa riure. Jo l’he recomanat a tots els meus amics”.

En Ferran ha llegit els tres llibres publicats per Estrella Polar, en català, de la sèrie El diari del Greg, “tot i que el Diari del Greg no és ben bé de llegir, sinó més aviat d’escriure” diu. “L’he començat a omplir perquè el que es tracta és d’escriure’l tu mateix però jo no he fet mai un diari com el d’en Greg, a mi no m’agrada explicar per escrit coses gaire personals i familiars”.

La sèrie creada per Jeff Kinney ha estat un verdader fenomen als Estats Units i ara, amb tres llibres traduïts al català, també ho comença a ser aquí. El Ferran creu que la clau de l’èxit d’aquests llibres està en el fet que “agrada a nens d’edats molt diferents; tant de 9 anys com d’ESO. A més, hi ha molts nens que conec que s’assemblen a en Greg, i això em fa gràcia”.

Share

4 pensaments a “Un jove lector ens recomana Diari del Greg!

  1. Patrizia

    La sèrie EL DIARI DEL GREG està tenint cada vegada més ressò entre el públic de tot el món, s’ha convertit en un veritable fenòmen. Ànim Ferran, que al juny hi haurà un altre llibre del Greg, amb més aventures i desventures! Es titularà “Quina calda!”.

  2. Retroenllaç: Em dic Greg… ‘Diari del Greg’ « SobreLlibres

  3. Judit

    Vull saber com es diuen els amics del greg el seu millor amic i els altres que surten siusplau envieume un correu amb la resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.