Educar en salut

Títol: La cuina de la salut
Autor: Ferran Adrià, Josep Corbella, Valentí Fuster
Editorial: Planeta
Col·lecció: Ramon Llull [Núm 121]
Pàgines: 376
ISBN: 978-84-9708-217-4
Preu: 21.90€

Quina és la temperatura adequada per guardar els aliments a la nevera? Com reconèixer si un peix és fresc? La xocolata provoca acne?

La cuina de la salut és un llibre pràctic que us ajudarà a ser conscients de les decisions que prenem sobre la nostra alimentació, a conèixer les particularitats del cos humà i de cada nutrient. Aquí trobareu consells sobre com menjar sa i, a més, gaudir-ne en família! Alguns trucs per no repetir sempre els mateixos gustos i sabors, per fer els vostres menús més atractius i, sobretot, per involucrar els més petits en les tasques culinàries.

La cuina de la salut repassa els hàbits alimentaris d’un dissabte qualsevol d’una família corrent, una parella amb dos fills que viuen amb l’àvia. El llibre s’estructura en escenes protagonitzades per aquesta família al llarg del dia, per tal d’il·lustrar les nostres accions rutinàries al voltant de la nostra alimentació. La guia inclou també informació actualitzada i referències a estudis dels últims dos anys.

El llibre és fruit del treball en equip d’un dels millors cardiòlegs del món, Valentí Fuster, i d’un dels cuiners més prestigiosos, Ferran Adrià, juntament amb el periodista Josep Corbella. No us perdeu les receptes de Ferran Adrià, com la de l’escuma de iogurt o de xocolata negra, i les seves idees per cuinar “amb gust”. Us recomano també que seguiu els consells del doctor Valentí Fuster, us servirà de gran ajut per prevenir problemes com el colesterol i l’obesitat!

Una forma amena de descobrir com menjar bé, de forma equilibrada, en família, i portar una vida sana. Un llenguatge senzill i directe, amb il·lustracions i consells que us ajudaran a trencar amb la rutina de colors -nutricionals- que us envolten. Us he despertat l’apetit?

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.