Els Immortals

Títol: Eternitat. Els immortals
Autor: Alyson Noël
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L’illa del temps
Pàgines: 352
ISBN: 978-84-9932-124-0
PVP: 14,96 €

La portada ja em va impressionar. I el títol de la obra augurava bons moments. Primer, però, vaig pensar que era un d’aquests llibres tan de moda avui dia que comencen emocionant adolescents i acaben per agradar tothom. I de fet, no em vaig equivocar gaire.

El primer llibre de la trilogia (sí, sí, ho heu llegit bé, són 3!) de Els Immortals, Eternitat, m’ha captivat. A mida que llegia pensava que l’argument d’aquest llibre podria competir perfectament amb algunes de les famoses pel·lícules que es troben actualment en cartellera. I es que Alyson Noël ha aconseguit donar a la seva obra quelcom que fa que t’hi involucris totalment. No en va està sent un dels llibres més venuts.

De cop, em vaig veure a mi mateixa intentant robar-li minuts al temps per acompanyar L’Ever (protagonista de la història) en el seu viatge. D’adolescent normal a adolescent freak amb capacitat de llegir els pensaments, la seva vida dona un canvi radical per segon cop quan coneix en Damen, un noi extremadament atractiu però bastant misteriós.

Com ja he dit, aquest és el primer, però pel que he vist, el segon surt al setembre, per tant, no us quedeu enrere i aprofiteu les vacances per llegir-lo. Segur que no en tindreu prou i en voldreu més! Jo ja em sento impacient per saber-ne més.

No us volia espatllar l’argument, però heu de veure aquest vídeo. M’he adonat que no us avança res de res… fins i tot juraria que et fa venir més ganes de tenir-lo!

Si voleu saber una excel·lent notícia, no deixeu de visitar el Facebook oficial ara mateix!

Share

5 pensaments a “Els Immortals

  1. Montserrat Brau

    Avui he parlat amb L’Eli sobre aquesta novel·la i l’he vista molt motivada a seguir llegint “Els Immortals”. És sorprenent la capacitat d’enganxar d’aquesta sèrie! Està vist que al setembre hi haurà cues a les llibreries!!!

  2. Xènia

    hola!

    he llegit el teu escrit i t’he de dir qu en realitat és una “quintologia”! (o com s’escrigui).
    1- Eternitat
    2-Blue Moon (em sembla que en català es dirà “miratges” tot i que també he llegit que es diu “lluna blava” no ho sé…)
    3-Shadowland
    4-Dark Flame
    5-Night Star

    dius que el 2n surt al setembre? demà aniré a comprar-me el 1r!

  3. Elisabeth

    Xènia, gràcies per la informació doncs! Tens tota la raó.
    El segon per ara si que es diu Miratges.
    Ja m’explicaràs eh, vull saber la teva opinió!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.