Els jardins secrets

Títol: Els jardins secrets
Autor: Josep López Romero y Georges Escribano
Editorial: Editorial Pòrtic
Col·lecció: Atrium [Num. 4]
Pàgines: 144
ISBN: 978-84-9809-147-2
PVP: 16’50€

Si esteu buscant un llibre que us desperti tots els sentits, l’acabeu de trobar! Obriu bé els ulls perquè Els jardins secrets no us deixarà indiferents!

Jo, sincerament, el vaig començar de manera una mica escèptica, pensant (innocent de mi) que un llibre més d’auto ajut no m’ha d’ensenyar res. Doncs bé, m’he trobat amb tot el contrari. No és un llibre qualsevol, no. És un d’aquells que mentre llegeixes et remou per dins. Et desperta sentiments (però sobretot pensaments) que creies no tenir preparats per un llibre.

En Josep López Romero i en Georges Escribano condueixen aquest llibre amb base psicoanalista de manera magistral. Et parlen de tu a tu i no es tallen en anomenar les coses pel seu nom. A més, hi afegeixen quelcom que el fa més interessant: exemples reals!

No han creat un manual per seguir al peu de la lletra, ni la fórmula per tenir la vida de parella ideal, sinó un espai on poder aprendre. Un lloc on descobrir que tothom té el seu jardí secret…

Jo he trobat el meu. I tu? A què esperes per descobrir-lo?

Share

2 pensaments a “Els jardins secrets

  1. Elisabeth

    Oi tant! És el que jo dic… sembla que no, però entre les seves pàgines trobes petites perles! A més, és una lectura molt fàcil i amena, d’aquestes que amb 3 o 4 viatges amb tren en tens prou (bé, sempre i quan sigui més d’una parada, és clar).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.