Avui toca parlar d’Els secrets del Barça

Avui, per curiositat i perquè no paro de sentir parlar dels Campions de Lliga, he estat mirant els llibres que tenen el Barça com a eix vertebrador.

Aquí n’hem comentat alguns: Viatge d’anada i tornada -vegeu Viatge d’anada… – i Crackòvia -vegeu Enguany… -, Tenim un nom (tot i que no és ben bé el mateix) -vegeu Per Sant… -… Però n’hi ha molts més. El Nil em va explicar fa dies que s’estava llegint un llibre del Guardiola (Pep Guardiola, em penso que es diu); confio que quan se l’acabi el vulgui comentar amb nosaltres. També hi ha una iniciativa solidària titulada Relats del mundial (quina foto més bonica de coberta!), llibres de negoci relacionats amb el Pep (he trobat Liderazgo Guardiola, però segur que n’hi ha d’altres)…

N’hi ha un que m’ha cridat especialment l’atenció: Els secrets del Barça, de Lluís Canut. Es veu que aquest periodista esportiu s’ha engrescat a destapar alguns aspectes de la història del Barça amagats fins ara. Sembla ser que fins i tot explica les autèntiques raons per les quals l’Eto’o va sortir del Barça o com va ser l’entrevista en què el Núñez va acabar plorant al plató…

Els de Crackòvia s’han ocupat de “posar-la al dia”…

Us fa gràcia llegir-lo i comentar-lo aquí? Us en deixo la fitxa i, si us engresqueu, feu-nos-ho saber, perquè en tinc un per enviar.

Títol: Els secrets del Barça
Autor:  Lluís Canut
Editorial: Columna
Col·lecció: No ficció
ISBN: 978-84-664-1266-7
PVP: 17’50€

Això sí, trobo que seria divertit que ens expliquéssim, ara que encara estem tots plegats amb el regust de la victòria a flor de pell, quin és el vostre gran secret a l’hora de veure el Barça… Què feu quan hi ha un partit històric? Quedeu amb amics? Us estimeu més estar sols i que no us molesti NINGÚ? Us poseu aquella bufanda que no heu rentat des de Wembley encara que estiguem a 40º?

No us talleu, que Els secrets del Barça són més que uns secrets i és hora d’exhibir-los, perquè aquest llibre pot ser vostre!

Us deixem amb el blog de Lluís Canut, Efectivament. I no us perdeu la presentació del llibre Els secrets del Barça el dia 19 de maig a la Llibreria Bertrand, a les 19:00 hores.

Bé, ja està decidit, aquest noi, l’adagio, que està vivint una mena d'”Atrapat en el temps” blaugrana, mereix rebre el llibre… crec que se’l llegirà mil vegades!!! Ara, noi, esperem el teu comentari, eh? Moltes gràcies a tots els qui heu volgut participar!!

Share

5 pensaments a “Avui toca parlar d’Els secrets del Barça

  1. Montserrat Brau Autor de l'entrada

    El meu pare em diu que la millor manera de fer que el Barça guanyi és embolicar la tele amb una bona bufanda blaugrana!! eps, jo dono fe que això ho fa, eh?

  2. martuu

    Jo sempre que puc vaig a veire’l a casa d’alguns amics i així es mes divertit i pr després poder sortir al carrer a fer el boig!!!

  3. alex

    Hola soc l’Alex i a mi sempre m’agrada passar els partits amb el meu germà petit al sofà, tots dos sols! Els dos molt culés.

    Sempre mirem els partits els dos amb la mateixa samarreta, amb la primera que vam tenir, sempre ens ha donat sort

  4. adagio

    Si es un partit molt imporant, anem el mateix bar/local/restaurant que es va guanyar l’últim partit important amb la mateixa samarreta, ens coloquem a la taula amb la mateixa posició i després intentem demanar el mateix sopar i beguda, però aquest cop el barça no va passar a la final de la xampions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.