Fantasia i màgia per a la deliciosa Shirley

Títol: Els deliciosos dies de la Shirley
Autor: Elisabetta Gnone
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Fairy Oak
ISBN: 978-84-9932-019-9
Pàgines: 264
PVP: 14,96€

La màgia i els mags són coses que sempre m’han fascinat i no em refereixo a la màgia del Màgic Andreu, sinó dels mags que podem trobar als llibres o a les llegendes com ha sigut, si més no, el Merlín. I és que els llibres que parlen d’aquest fascinant tema tenen l’habilitat de poder crear mons totalment imaginaris i fantàstics, on res no és el que sembla. Qui no ha volgut volar com una fada o fer encantaments amb una vareta màgica?

Recordo que, quan era petita, em va agradar molt la pel·lícula de la Mary Poppins. Veure com la mainadera Mary Poppins es treia coses del barret em va deixar ben parada. “Com ho fa?” Pensava jo, amb la meva ment de nena innocent. En realitat, aquesta innocència a hores d’ara no l’he perduda, o sigui que em vaig enganxar a tota la sèrie de llibres d’en Harry Potter, un dels mags més famosos: els seus llibres han batut rècords de vendes a tot el món.

Per això, no em fa cap vergonya parlar-vos de l’últim llibre que ha arribat a les meves mans. Es tracta del llibre Els deliciosos dies de la Shirley de l’Elisabetta Gnone, una autora que pot semblar desconeguda però si investigueu una miqueta veureu que no és així. I és que l’Elisabetta Gnone és la creadora dels còmics W.I.T.C.H, que narren les aventures de cinc adolescents amb poders màgics. Aquests còmics han esdevingut tot un fenomen i compten amb un ampli merchandasing i amb una sèrie de dibuixos ambientada en les seves aventures.

Però l’Elisabetta Gnone no va parar aquí i va crear els llibres del món Fairy Oak, que també s’han convertit en tot un èxit entre les noies amb la imaginació més desperta. Aquest cop, va crear un món on hi ha bruixes de la llum, bruixes de la foscor, fades, mags, arbres que canten… en fi, tot un univers de fantasia ben complet i misteriós. Les protagonistes d’aquesta saga són la Vainilla i la seva germana bessona Pervinca; ara per ara podem trobar cinc llibres de les seves aventures. Els tres primers que formen una trilogia i els altres dos que formen part d’una nova saga que encara està en publicació i en el futur constarà d’un total de quatre llibres.

Jo he tingut el plaer de llegir-me l’últim llibre de les seves aventures Els deliciosos dies de la Shirley, un llibre que podeu regalar a les vostres filles/cosines/nebodes sense cap recança, ja que farà que se sentin com unes petites bruixes bones. A més, el llibre porta unes il·lustracions dels protagonistes precioses que fan que els personatges tinguin encara més vida.

El llibre és narrat per la fada Sifeliçellaseràdirnoshovoldrà i explica el segon misteri del poble Fairy Oak que està relacionat amb un llibre misteriós de receptes que es troba la Shirley Poppy. Així que les nostres protagonistes, Vainilla i Pervinca ajudaren la seva amiga Shirley a descobrir els misteris d’una recepta molt curiosa amb la col·laboració de tots els amics del poble.

Bé, doncs, ja ho sabeu, si coneixeu una petita princesa i voleu que passi una bona estona llegint llibres, parleu-li dels llibres de Fairy Oak, descobriran un món ple de fantasia i màgia, que al cap i a la fi, tots en necessitem una miqueta…

Share

Un pensament a “Fantasia i màgia per a la deliciosa Shirley

  1. NERET

    quercia mm’agrada molto e un libro di fiabe deliciossos giorni Shirley si è verificato nel 50 il mio nome neret
    adios

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.