I això és un Príncep? Eps, que és només el títol del llibre!!

Títol: I això és un príncep?
Autor: Prunella Bat
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: Escola de princeses
Pàgines: 144
ISBN: 978-84-9932-222-3
PVP: 7’95€

Aquests dies he tingut ocasió de llegir una novel·la infantil molt xula: I això és un príncep? de la Prunella Bat. Com que la meva filla s’estava llegint Una corona per a la Vicky de la mateixa col·lecció -ja li he demanat que ens l’expliqui-, doncs jo em vaig engrescar amb el segon volum. Us confesso que m’agrada llegir el mateix que la meva filla. No només per estar al cas de les seves coses i mirar de comprartir-les, sinó també perquè amb la literatura infantil acostumo a passar-m’ho d’allò més bé.

Aquest cas no va ser una excepció! La Vicky i el ventall de personatges que viuen en aquesta Escola de princeses són ben divertits. D’una banda hi ha les bledes assolellades que volen ser princeses – les Superfantàstiques – són rosses, envejoses, riques… en definitiva, súpers! De l’altra hi ha els personatges “alternatius” en aquest món tan superficial, les Quatre Fabuloses: unes amigues una mica esbojarrades que no renuncien a viure aventures tot i estar estudiant al Princess College. En aquest cas, el misteri consisteix a esbrinar quina és l’extranya criatura que es deixa veure en els llocs més inesperats, sembrant el pànic entre les noies de l’Escola.

Vicky, a l'escola de princeses

El títol, quan el vaig llegir em va fer gràcia. Considerant com està el debat polític aquesta tardor vaig pensar que havia de resoldre qualsevol possible malentès des del principi i advertir que “això” forma part del títol del llibre… Ara que, ben mirat, després d’haver-me llegit a cal dentista un Hola antic amb el casament de la princesa de Suècia, trobo que m’hagués pogut estalviar l’aclariment…

Però deixem-nos de princeses de sang blava i tornem a les de tinta rosa!

Si teniu nenes a casa, els podeu recomanar que entrin a la pàgina web (escoladeprinceses.cat) i, mentre ho fan,  aprofiteu per veure la trilogia d’El senyor dels anells, per exemple. Teniu tranquil·litat garantida durant mooolta estona!!

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.