Les cent millors cançons de Nadal

Títol: Les cent millors cançons de Nadal
Autor: Joan Amades
Editorial: Labutxaca
Col·lecció: ficció
Pàgines: 272
ISBN: 978-84-9930-013-9
PVP: 9,95€

Avui tenim estrena a Nosaltres! La Laia ens comenta Les cent millors cançons de Nadal, un llibre perfecte per aquestes dates…

La lectura d’aquests poemes m’ha fet viatjar cap a la meva infantesa. La majoria els coneixia com a cançons, ja que me’ls havien ensenyat a escola o bé a casa, sobretot els avis.

Ha estat una lectura molt agradable, tranquil·la, d’aquelles de diumenge al sofà ben tapadeta, i que et transformen la cara en un gran somriure omnipresent.

Gràcies a aquestes cançons he reviscut els preparatius que fèiem a escola per les audicions de Nadal, el pessebre vivent, els dinars de Nadal a casa amb els avis, els nervis que tenia quan arribava el moment de pujar dalt de la cadira per recitar algun poema, les passejades per la fira de Santa Llúcia… Quin gran poder que tenen!! Han aconseguit, a més de conformar el patrimoni cultural del nostre país, establir-se en la nostra memòria per sempre i formar part de la nostra vida.

Share

Un pensament a “Les cent millors cançons de Nadal

  1. Montserrat Brau

    Laia, quin llibre més bonic ens has portat!! Vaig a buscar la pandereta i a afinar la veu per cantar aquesta tarda així que torni la nena de l’escola (els companys de feina no m’ho perdonarien si m’hi poso ara ja!). Gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.