Les mateixes estrelles

Avui tenim un comentari d’un bloggaire, en Deric,  molt aficionat a la música, els llibres i el cinema. Llegiu, llegiu…

Títol: Les mateixes estrelles
Autor: Núria Martí Constans
Editorial: Publicacions Abadía Montserrat, S.A.
Col·lecció: Lectura fàcil
Pàgines: 72
ISBN: 8498832314

La Teresa fuig amb la seva filla Miranda de les bombes i la bogeria d’una cruel guerra que ha dividit els pobles de Catalunya. No tenen destí, ni futur. La Teresa només vol que la seva filla no hagi de patir i poder-li donar un plat d’escudella calenta per menjar.

Com poden, travessen els Pirineus i són acollides per una família francesa que les ajuda a sobreviure. Però el seu futur no és a França, un país que aviat també entrarà en guerra, una altra guerra igual de cruel i salvatge, sinó molt més lluny, a un país del que gairebé ni n’han sentit a parlar: Xile.

Les mateixes estrelles és una història de supervivència, de lluita, de guerra, però també d’esperança i d’amor. La Núria Martí ens fa un dur retrat d’una època cruel a través de dues dones, la Teresa i la seva filla, i el seu camí per trobar una vida millor.

Les mateixes estrelles és un llibre de la col·lecció Lectura fàcil, la qual cosa vol dir que és escrit amb frases curtes i senzilles, amb il·lustracions i lletra gran, de tal manera que qui tingui poc coneixement del català o poca comprensió lectora, el pot llegir perfectament bé.

(…)

Si voleu seguir llegint, passeu-vos per Un Salt al món.

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.