Messi a nosaltresllegim!

Títol: Messi. La història del noi que s’ha convertit en llegenda
Autor: Luca Caioli
Editorial: Labutxaca
Pàgines: 288
ISBN: 978-84-9930-149-5
PVP: 7.95 €

L’Adagio, “el noi atrapat en el temps blaugrana”, ens ha recomanat un llibre, seguint la línia, sobre Messi, la història del noi que s’ha convertit en llegenda . La veritat és que aquí som molt aficionats als blaugrana i sempre tenim un espai per a parlar-ne!

Messi, escrit per Luca Caioli, és un recull de la vida del jugador, des del moment de néixer fins a dia d’avui. Caioli recopila un seguit d’entrevistes a persones properes al futbolista. Amb elles descobrim aspectes íntims del jugador, així com algunes anècdotes personals. A més, l’edició de la butxaca incorpora quatre capítols inèdits que relaten tots els moments de glòria viscuts pel futbolista durant el 2009, com el Barça de les sis copes i l’atorgament de la Pilota d’Or al millor futbolista de l’any.

Us en deixo un fragment perquè com veieu, l’humilitat forma part de l’èxit d’aquest noi:

“Quan torna a Rosario, vol venir a passejar per aquí, per l’avinguda de San Martín, amb el seu cosí Emmanuel. Quan li diem que no ho pot fer, perquè la gent del barri es torna boja quan el veu, i no li deixarien fer ni dues passes, es posa de mal humor. No ho entén, s’enfada. A Barcelona, ell va a El Corte Inglés amb les lambes i la roba d’esport. Ronaldinho moltes vegades se’n reia i li deia que era boig de sortir a passejar així. No ha pres conciencia de qui és. Per això, ser famós, firmar autògrafs o fer-se fotos amb els aficionats no li pesa. Algunes nits, quan torna a casa després de molt temps o quan vaig a veure’l, m’estiro al seu costat al llit. Parlem, li acaricio els cabells, li explico coses i li dic mig en broma: “El que donarien moltes noies per ser aquí, així, al teu costat”. Ell posa una cara estranya i em diu: “No diguis ximpleries, mamà”.

Share

Un pensament a “Messi a nosaltresllegim!

  1. Martuu

    Uauuuu! M’encanta! Amb nomès aqests fragment ja em venen ganes de comprar-me’l! Ho intentare aquest estiu…. jejeje Sembla mentida la gran persona que pot arribar a ser aquest noi, Messi. Tinc ganes de llegir-lo! Vinga una abrçada a tothom i feliç lectura!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.