Miracle a Llucmajor

Estimats nosaltres, la setmana vinent fem vacances! I per deixar la paradeta ben arreglada, hem pensat a deixar-vos un Miracle de part de l’Alexandra! Diu que és un llibre fantàstic, o sigui que el deixem una setmana a primera fila, que no sigui dit que no ens ha quedat clar! Molt bones vacances i millors lectures!!!!

Títol: Miracle a Llucmajor
Autor: Sebastià Alzamora
Editorial: Proa
Col·lecció: A Tot Vent [Núm 536 ]
Pàgines: 240
ISBN: 978-84-8256-092-2
Preu: 19,00€

Miracle a Llucmajor és una novel·la alegre, vital, lluminosa i divertida. Un veritable luxe en els temps que corren, de novel·les dramàtiques, fosques i gòtiques…

En Pere Sastre Obrador, en Pere de Son Gall, vol construir una màquina per volar, el que ell anomena cometagiravió, a la Mallorca de 1920.

La seva il·lusió per construir aquesta màquina és tan gran que res no l’atura: ni les burles de la gent del poble, ni els problemes financers, ni el fet de conèixer l’amor de la seva vida. De fet, cada problema l’esperona per anar endavant i per construir el giny que li permetrà volar, en vertical i si cal fins i tot des de damunt de l’aigua!

Una preciosa història d’amor amb la seva veïna na Maria Boscana, que ha de combatre l’oposició del pare d’ella i que compta amb el suport silenciós i tàcit de la mare d’ell a totes les seves il·lusions i amb el suport explícit de na Maria Antònia Salvà, poeta i amiga de la família de la noia.

I la vida tranquil·la de Llucmajor es revoluciona quan unes senyores catalanes apareixen al poble per fer una conferència sobre els perills de les paraules malsonants, les senyores de la Lliga del Bon Mot, que en faran anar més d’un de corcoll.

Uns personatges alegres, vitals, divertits, amb ganes de viure i de perseguir i acomplir somnis, on fins i tot el gos Boira té una gran capacitat humana.

Un gran llibre per disfrutar unes quantes hores, de recuperar el plaer d’una lectura plena, rica, variada i, com l’illa de Mallorca, lluminosa i acolorida.

Felicitats a en Sebastià Alzamora! M’ha fet passar unes hores magnífiques, moltíssimes gràcies!

Us deixem amb un vídeo on Sebastià Alzamora ens parla de Miracle a Llucmajor.

Share

2 pensaments a “Miracle a Llucmajor

  1. Montserrat Brau

    Alexandra, aquest estiu se’m va acabar la lectura en plenes vacances i vaig pensar que bonic hagués estat que aquest llibre l’hagués pogut trobar a Cadis!! Em venia de gust llegir-lo després del que ens n’has dit!! Moltes gràcies per portar-nos comentaris feliços!!

  2. Marçal

    L’he llegit aquest estiu a Mallorca. És un llibre emotiu i humorístic al mateix temps. Hi ha personatges, com el Ca Lobo o el mateix Pere de Son Gall, que tardaré molt a oblidar. El recomano!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.