Paraules d’un lector de paraules

Hola a tothom. M’agrada la literatura des de l’època d’estudiant a l’institut, gràcies a la professora de literatura que vaig tenir i gaudir. I des d’aleshores no he deixat de llegir, sobretot poesia, relats i novel·la.

La poesia que més m’agrada és la simbolista, plena d’imatges poètiques que suggereixen com la de Charles Baudelaire, Arthur Rimbaud, Juan Ramón Jiménez, Joan Vinyoli i Leopoldo María Panero, poetes tots ells singulars, amb veu pròpia.

Com a autors de referència, aquells que saps que la seva lectura no et decebrà, tinc a Hermann Hesse, Stefan Zweig, Pío Baroja, Albert Camus, Raymond Carver, José Saramago i J. M. Coetzee.

També m’agrada estar al dia del món editorial i dels nous corrents literaris i autors que van apareixent, com l’actual narrativa postmoderna.

Bé, de formació i professió sóc bibliotecari, fet que comporta estar tot el dia envoltat de llibres. I tot seguit, juntament amb vosaltres, em comprometo a escriure alguna de les pàgines d’aquest gran llibre que té per nom nosaltresllegim.cat.

Un pensament a “Paraules d’un lector de paraules

  1. Montserrat Brau

    Hola Cèsar! Després de la reva ressenya infantil, has volgut “netejar” la teva imatge amb Hermann Hesse?? Això ens ho hauràs de demostrar, eh?
    Bromes a banda, em fa molt feliç que t’hagis decidit a comentar amb regularitat!! Ens agrada molt llegir-te!

Els comentaris estan tancats.