Postdata: T’estimo

Us deixem amb el comentari de la Sílvia, on ens parla d’una història d’amor d’allò més commovedora,  Postdata: T’estimo!

Títol: Postdata: T’estimo
Autor: Cecelia Ahern
Editorial: LaButxaca
Pàgines: 504
ISBN: 978-84-9930-054-2
PVP: 10,53€

Quan em van regalar aquest llibre vaig pensar que seria el mateix que la pel·lícula que ja havia vist mesos abans. Quin error el meu! L’atractiva Hilary Swank ja no era una dona perfecta que omplia tota la pantalla sinó que s’havia convertit en una dona anònima que impregnava cada pàgina amb les seves pròpies emocions.

Des de l’inici del llibre ens assabentem que ha perdut el seu marit, que no és només el seu company sentimental sinó la seva ànima bessona. Aquesta pèrdua condueix tot el relat i fa que totes i cadascuna de les frases que el formen tinguin una essència especial.

La Holly passa de ser una vídua amargada a ser una vídua il·lusionada per rebre les cartes que el seu estimat Gerry li ha deixat perquè superi aquest dur episodi.

Quan vaig començar a llegir m’emocionava amb cada vivència de la Holly però ho feia des d’un tercer pla. A mesura que vaig anar passant pàgines i mesos de la història, la Holly va deixar de ser la Holly: s’havia convertit en la meva millor amiga. Era jo qui li aconsellava el que havia de fer, qui li eixugava les llàgrimes i qui passava hores al telèfon escoltant el seu feble fil de veu.

Els seus amics eren els meus, el seu insomni em robava hores de son i les deixalles que decoraven el seu pis saturaven també les meves fosses nassals.

El romanticisme de cada carta rebuda feia palpitar el meu cor com si en fos jo la destinatària. Fins i tot ara que l’he acabat segueixo escoltant-lo… resteu en silenci… veritat que vosaltres també?

Share

3 pensaments a “Postdata: T’estimo

 1. Elisabeth

  Jo he de dir que mentre se’l llegia anava deixant anar algun sospir acompanyat de petites explamacions. Allà on anava ho feia amb el llibre. I em parlava de la Holly com si realment fos una amiga seva!!
  Però… a qui no ha marcat aquesta entranyable historia d’amor?

 2. Comunicadora

  Sempre que he recomanat el llibre a una amiga, no he fallat…Ahern torna el mes d’octubre amb un nou llibre. Es titula EL REGAL i segur que no decepcionarà a les seves lectores. Si vols una història de sentiments, l’Ahern ho fa molt bé!!!!

 3. Gn1

  Acabo de llegir-me el llibre, i tinc la sensació de tenir dues amigues imaginaries, anomenades Sharon i Denice¡¡¡¡ És fantàstica la manera en que té de relatar la Ahren, sens dubte, aconsegueix sumergir-te en el mon de la Holly, fins el punt d’arribar a posar-t’hi en la seva pell¡¡¡ El recomano a tothom, quan començes no pots parar¡¡¡

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.