Postdata: t’estimo

Títol: Postdata: t’estimo
Autor: Cecelia Ahern
Editorial: labutxaca
Col·lecció: labutxaca
Pàgines: 504
ISBN: 978-84-9930-054-2
PVP: 10,95 €

Prepareu els mocadors perquè Postdata: t’estimo és d’aquelles de llagrimeta fàcil, de les que arriben ben endins. I us preguntareu, què té?

Potser perquè costa tan trobar a la persona adequada i tan poc perdre-la… Cecelia Ahern reflexiona sobre l’amor d’una forma commovedora. Hi ha persones que passen per la vida sense trobar a la seva “mitja taronja”, fet que, segons l’autora, representa una vida buida perquè l’amor ho omple tot… En canvi, n’hi ha que troben a la seva ànima bessona i la perden injustament com és el cas de la protagonista, qui a pesar de les circumstàncies, es tornarà a enamorar més tard d’un altre home. Irònic?

A Postada: t’estimo veiem tot el procés de dol i de recuperació posterior. Seguim els plors de la Holly, la seva soledat, el desconcert… amb un petit adorn: el seu difunt marit li ha deixat una sèrie de cartes de les quals només en pot obrir una cada mes. En elles, l’indica què ha de fer, petits consells que l’ajuden a sobreportar la tragèdia. Totes les cartes tenen com a signatura “Postdata: t’estimo”.

Postdata: t’estimo també s’ha dut al cinema, tot i que no segueix amb escreix la línia argumental del llibre, no us la deixeu perdre! De moment, podeu veure el tràiler:

Share

4 pensaments a “Postdata: t’estimo

  1. elenaranda

    No l’he llegit aquest llibre. Normalment em resisteixo als melodrames que són carn d’adaptació cinematogràfica. Però després de la teva ressenya potser em replantegi els meus prejudicis sense cap fonament. Tot s’ha de dir.

  2. comunicadora

    Cecelia Ahern retrata molt bé els sentiments i “Postdata t’estimo” és la seva novel·la amb més èxit però en té més…i a l’octubre arribarà a les llibreries el seu nou llibre “El regal”. Té molt bona pinta…..

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.