Preparar l’estiu amb Geronimo Stilton

Títol: Vacances per a tothom! 4
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
COl·lecció: Geronimo Stilton
Pàgines: 112
ISBN: 978-84-9932-143-1
PVP: 7,95€

Títol: Vacances per a tothom! 5
Autor: Geronimo Stilton
Editorial: Estrella Polar
COl·lecció: Geronimo Stilton
Pàgines: 112
ISBN: 978-84-9932-142-4
PVP: 7,95€

Estimats nosaltres, és un plaer comunicar-vos que  a casa “hem” començat les vacances d’estiu. Bé, estrictament parlant, qui les ha començades és la meva filla, però crec que tots els qui tigueu criatures estareu d’acord amb mi que aquest fet trasbalsa la quotidianitat de tota la família. Amb les vacances escolars arriben les colònies i casals d’estiu, els pantalons curts a totes hores, el repel·lent de mosquits… i els quaderns d’estiu!
Geronimo Stilton

Ja l’any passat vam descobrir els que publica l’autor més eixerit de la gal·làxia, Geronimo Stilton, i enguany hem decidit repetir. A nosaltres ens toca Vacances per a Tothom! 4, un llibre que comença així:

Estava impacient per poder-te conèixer… A partir d’avui formaràs part dels meus enviats especials i passaràs un estiu extraràtic amb els meus amics i amb mi. I ara entra tu també a la meva redacció!

I, 110 pàgines més tard, amb 60 digestions a l’ombra, 1 llapis gastat i 1 o 2 de perduts, 1 goma escarbotada i 60 mines de llapis de colors trencades, arriba a la següent fita:

Diploma d’enviat especial de l’Eco del Rosegador

Emès pel propi Geronimo.

Enmig hi trobareu una bona pila d’exercicis il·lustrats amb els personatges de la col·lecció – la Tea, en Benjamí, en Hiena… – que ajuden a pair amb una mica més d’alegria una tasca que, si més no a casa, no és massa ben rebuda, però sí necessària com els Calippo que mengem!

Per cert, portats per una eufòria i una empenta incontrolades, pròpies de qui té 3 mesos per davant de vacances, vam comprar també el Vacances per a Tothom! 5. “Que no sigui dit” -vaig pensar – tot i que em fa l’efecte que ens esperarà, pacient, fins al juny que ve…

Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.