Sóc l’Alexandra i llegeixo per…

Sóc l’Alexandra i llegeixo per esport, per diversió, per descansar, per aprendre, per… per tot i per res. M’agrada llegir fins i tot quan no entenc el que llegeixo, com les indicacions de ciutats estrangeres. Em fascina la lletra escrita i que d’uns símbols sobre un fons blanc en puguem treure comunicació, coneixement, passions diverses, emocions, imatges…

Vaig créixer en una casa plena de llibres que, a més, es llegien. Em van traspassar el plaer per la lectura i el valor de saber gaudir-ne sola o en multitud.

Particularment prefereixo la novel·la negra, però sóc bastant eclèctica. De fet, hi ha qui diu que no tinc criteri: llegeixo de tot, sempre que m’enganxi. No tinc cap complex en aparcar un llibre a mitges si no m’agrada, però em puc passar set hores seguides llegint, sense parar ni per menjar.

Dec ser compulsiva…

Doncs, això, que salutacions cordials i ens llegim, que es diu!

Share

2 pensaments a “Sóc l’Alexandra i llegeixo per…

  1. Montserrat Brau

    Alexandra, quina alegria saber d’algú que també s’ho llegeix tot!! Què me’n dius del Laureathil Sulphate (o similar)? Per no parlar de la suavitat que aconsegueixes amb dos tapets de suavitzant… De tot això també en parem un post, perquè nosaltreshollegim! Gràcies per ser aquí!!

  2. Alexandra

    Montse, amb un amic discutíem si eren més interessants els pots de cereals o les etiquetes dels productes de bellesa, especialment ara que els fan en un idioma estrany, entre el llatí i l’anglès. M’apunto al nosaltreshollegim i gràcies per tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.