Una família XXL

Títol: Una família fora de sèrie
Autor: Sílvia Soler
Editorial: Columna
Col·lecció: Clàssica [Núm 838 ]
Pàgines: 176
ISBN: 978-84-6641-179-0
Preu: 17,50€

No sempre és fàcil entendre’s amb la família, ja ho diuen: “la família és la que et toca”. Al final però, la família és la família… Ja ho deia Al Pacino a El Padrino “Nunca te pongas del lado de nadie que vaya contra la familia”. A la Maria i l’Oriol (narradors de la història) els cau a sobre un bon embolic amb la “sagrada” família.

La Maria i l’Oriol es coneixen ja crescuts com qui diu. La Maria s’ha casat un parell de vegades i té tres fills. L’Oriol s’ha casat un cop i té dos fills. No cal dir, tots ells molt diferents! La Maria i l’Oriol s’enamoren i decideixen formar una família plegats. Una família XXL. Aquí tothom hi té cabuda; pares, mares, avis/es, oncles/tietes, fills, exmarits, exdona, les parelles respectives, els fills d’aquestes i les exparelles de les parelles respectives. Us heu perdut?

Quin valor! No vull ni imaginar-me el que seria planejar la meva vida en funció de tota aquesta gent… I molt menys viure amb quatre adolescents i un nen! Prou feines tinc amb una adolescent a casa… A tot això, afegim-li una herència d’una tia anomenada “Antigua” i de tres condicions per cobrar-la. La cosa s’embrolla encara més! Tot plegat, però, amb molt sentit de l’humor.

Sílvia Soler ens descriu una família moderna, esbojarrada i divertida. Sempre sorgeix alguna cosa o altra! Una família unida tot i les diferències. En definitiva, Una família fora de sèrie.

Si us ha agradat aquest llibre, també gaudireu amb 39+1 i 39+1+1. I no us perdeu la pròxima presentació d’Una família fora de sèrie!

Share

5 pensaments a “Una família XXL

  1. Montserrat Brau

    Acabo de veure el vídeo de TV3 i l’explicació que fa l’autora de la coberta és la millor sinopsi possible! Val a dir que ella ha fet una novel·la amb un punt còmic divertidíssim i em temo que la noia que s’asseu a la seva dreta en el plató explica una situació més aviat lamentable, però, segurament, així és la vida: fora de sèrie!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.